Mi lehet a baj velem?
Komoly szanálást végzek magam körül. Tudom a fb nem mérvadó,de ma délután töröltem mindenkit,akit nem láttam 1 éve és nem rokon és nem köt hozzá komolyabb érzelmi szál,emlék. 280 ismerősből maradt 59.
Napi szinten beszélerk kb. 1 azaz egy emberrel, aki a férjem, meg a 2 kisgyerekemmel.
Van mostanában bennem egy olyan szintű önutálat, elszigetelődés,amitől még én is megijedek.
Nem mondom hogy jó így, de ehhez alkalmazkodtam. Valahogy új kapcsolatok kiépítse, új emberek megismerése nem annyira megy most, meg nem is különösebben vágyom rá. A régiekkel meg úgy vagyok, meg-meg keressük egymást, de nem tartjuk napi szinten a kapcsolatot, ráerőltetni meg senkire nem is akarom magam.
De fordított esetben meg már untam, mikor egyszerre 10-en írtak fb-on, és nem tudtam tanulni, dolgozni, vagy a lecseszést kaptam hogy miért nem írok már vissza. Vagy ha van barátnő, társaság, akkor meg arra vágyom hogy legyen már csend és nyugalom.
Próbálom előnyömre fordítani a jelenlegi helyzetet, és építeni a saját életem, olyan dolgokat megcsinálni, amihez én kellek és nem más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!