Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lehet a baj velem?

Mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés

Komoly szanálást végzek magam körül. Tudom a fb nem mérvadó,de ma délután töröltem mindenkit,akit nem láttam 1 éve és nem rokon és nem köt hozzá komolyabb érzelmi szál,emlék. 280 ismerősből maradt 59.

Napi szinten beszélerk kb. 1 azaz egy emberrel, aki a férjem, meg a 2 kisgyerekemmel.

Van mostanában bennem egy olyan szintű önutálat, elszigetelődés,amitől még én is megijedek.

2014. aug. 5. 17:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
történt valami ami ezt kiválthatta?
2014. aug. 5. 17:27
 2/11 A kérdező kommentje:
Mostanában nem. Egyszerűen felém sem nyit senki,úgy érzem, minden emberi kapcsolat,ami a "családomon" (férj,gyerekek) kívüli,értelmetlen és értéktelen. És mivel tudom,h "senkinek sem hiányzom" ,valamiféle bűnös elégtételt okoz mindenkivel megszakítani a kapcsolatot. Pedig amúgy nem vagyok ennyire sátánista (:D) szeretem az embereket,hiszek a pozitív megnyilvánulásban,visszajelzésben, a mosolyban, a kedvességben, mégis egyszerűen befordulok a burokba...És nem értem...
2014. aug. 5. 17:33
 3/11 anonim ***** válasza:
És vannak emberek akik neked hiányoznak?
2014. aug. 5. 17:42
 4/11 A kérdező kommentje:

Ezt így nem állítanám..egy ember talán lenne,de ő nem keres ,mert szerintem besértődött azon,amit anno mondtam neki. Igazából elvagyok egyedül.

Ugyanakkor kérdés,hogy ha senkinek nem hiányzol, van e értelme egyáltalán annak,hogy élj?

2014. aug. 5. 17:44
 5/11 anonim ***** válasza:

A tudomány szerint max 150 emberrel vagyunk képesek kapcsolatot fenntartani, szerintem ez a legextrovertáltabb emberekre vonatkozik.

Miért is baj, hogy kitörölted azokat, akikkel 1-2 éve nem is beszéltél? :D Szerintem nem baj, és nekik sem, hidd el.

(De azt is tehetted volna, hogy beállítod, hogy csak 10 ember híreit követed és kész. A többi meg ott van, ha valamiért infóra van szükséged.)

2014. aug. 5. 17:47
 6/11 A kérdező kommentje:

A fb. csak egy példa volt.

Áruld már el nekem, a legintroverltább emberek hány emberrel tartják a kapcsolatot, aki nem a csalájuk?

2014. aug. 5. 17:50
 7/11 A kérdező kommentje:
*introveltáltabb
2014. aug. 5. 17:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Én itt vagyok 25 évesen, és kb se baráti társaságom, se barátnőm, családom is inkább csak fárasztó. Van pár ember akikkel munka, stb miatt tartom a kapcsolatot, de alapvetően elvagyok egyedül.
2014. aug. 5. 18:07
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom. A számot Jan Yager: Azt hittem barátok vagyunk c. könyvéből szedtem.

Talán 1-2-3. De az embernek vannak korszakai, hol több hol kevesebb.

2014. aug. 5. 18:09
 10/11 A kérdező kommentje:
8-as ,és ez téged tényleg nem zavar? Jó így?
2014. aug. 5. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!