Mi lehet a baj velem?
Komoly szanálást végzek magam körül. Tudom a fb nem mérvadó,de ma délután töröltem mindenkit,akit nem láttam 1 éve és nem rokon és nem köt hozzá komolyabb érzelmi szál,emlék. 280 ismerősből maradt 59.
Napi szinten beszélerk kb. 1 azaz egy emberrel, aki a férjem, meg a 2 kisgyerekemmel.
Van mostanában bennem egy olyan szintű önutálat, elszigetelődés,amitől még én is megijedek.
Ezt így nem állítanám..egy ember talán lenne,de ő nem keres ,mert szerintem besértődött azon,amit anno mondtam neki. Igazából elvagyok egyedül.
Ugyanakkor kérdés,hogy ha senkinek nem hiányzol, van e értelme egyáltalán annak,hogy élj?
A tudomány szerint max 150 emberrel vagyunk képesek kapcsolatot fenntartani, szerintem ez a legextrovertáltabb emberekre vonatkozik.
Miért is baj, hogy kitörölted azokat, akikkel 1-2 éve nem is beszéltél? :D Szerintem nem baj, és nekik sem, hidd el.
(De azt is tehetted volna, hogy beállítod, hogy csak 10 ember híreit követed és kész. A többi meg ott van, ha valamiért infóra van szükséged.)
A fb. csak egy példa volt.
Áruld már el nekem, a legintroverltább emberek hány emberrel tartják a kapcsolatot, aki nem a csalájuk?
Nem tudom. A számot Jan Yager: Azt hittem barátok vagyunk c. könyvéből szedtem.
Talán 1-2-3. De az embernek vannak korszakai, hol több hol kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!