Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Velem van a baj?

Kenis21 kérdése:

Velem van a baj?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok eddig volt egy pár komoly kapcsolatom,csalodtam is már.Jelenleg 4éve vagyok kapcsolatban.Sosem voltam szerelmes a jelenlegi páromba de szeretem és jobban rosszban kitartunk viszont lassan kisbabát is szeretnék,mindig a 26 év volt a tervem de amikor arra gondolok,hogy kisbaba tőle akkor nem akarom,végűlis eddig semelyik páromtól nem akartam,pedig voltam szerelmes is.De babát szeretnék...A barátom is szeretne,de amikor feljön kifogasokal jövök..Nem tudom miért van ez...Nem hiszek az örökké tartó szerelemben,sőt már a szerelemben sem,mert eddig mindig csalódtam abban akibe szerelmes voltam...velem van a baj?
2014. júl. 28. 23:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem csak benned,hanem ebben a hülye világban,de szerintem várd ki hogy olyantól legyen gyereked,akibe tényleg szerelmes vagy,és nem csak megszokásból vagytok együtt:S A szerelem igaz,hogy nem tart örökké,de legalább tart valameddig..aztán végülis te tudod.A babát is valószínűleg azért nem tőle akarod,mert nem ő az igazi:|
2014. júl. 28. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!