Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vajon mi lehet velem? Többi lent!

Vajon mi lehet velem? Többi lent!

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy igazából hogyan éljem meg ezt a dolgot.

Alapvetően egy elég emocionális embernek tartom magam, ezért sokszor bajban vagyok. Eddig elfogadtam s nem törődtem vele, viszont mostanában eléggé zavaró, hogy ennyire beleérző vagyok. Tudom, hogy sok embernek szintén megesik hajléktalanokon a szíve, beteg kiskutyákat lát és elszomorodik, sajnálkozásba kezd. Ugyanakkor nekem sokkal mélyebb ez. Hajléktalanok mellett elmenve nagyon rosszul érzem magam, mindig odadobok valamennyi pénzt neki, viszont ha semmi nincs nálam, sokszor el is bőgöm magam. Buszról hazafelé látva, hogy ott ül és lehajtja a fejét, engem meg hülyének néznek, hogy elkezdek bőgni. Volt már olyan eset - kb 2-szer, hogy a hajléktalannak adtam az útravaló pénzem, és én kéregettem másoktól. (fel lehet ismerni ám, hogy melyik iszik, de én azoknak is adok, ha nem bunkók, mert valahol őket is meg lehet érteni - erről nem kell vita)

Vagy most pl. majdnem vettem egy figurát, amit a tv-ben reklémoznak, a Penny-set, mert kiírva felfigyeltem néhány kommentre Facebookon, hogy "ez a kedvencem, nekem az", és a brokkolit meg senki se mondta - elkezdtem gondolkodni, hogy "jaj édes istenem, szegénykém". Sokszor akkor is elérzékenyülök, ha egy ember felszáll a buszra és zavarban van meg olyan béna fejet vág. Olyan, mintha mindent sajnálnék. De mi a fenéért?

#emociionális #beleérző #megérző #szétágazó
2014. jún. 30. 21:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Te beteg vagy...
2014. jún. 30. 22:03
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ez aranyos ^-^ Egyszerűen ilyen vagy és kész. Amúgy meg nem lehet, hogy nehéz életed volt és azért?
2014. jún. 30. 22:11
 3/11 A kérdező kommentje:
Szakértője vagy, hálás vagyok a diagnózisért.
2014. jún. 30. 22:12
 4/11 A kérdező kommentje:

Van egy skizofrén testvérem, most költöztek el itthonról édesanyámmal. Azóta már kicsit kiegyensúlyozottabb az életem. Agresszió volt minden percben, minden másodpercben valamit tört, zúzott.

Lehet :D

Mondjuk annyira drasztikusnak sem tartom, hogy az első hozzászóló ennyire negatívként fogja fel :D

2014. jún. 30. 22:14
 5/11 anonim válasza:

De aranyos vagy! :)

Nem lehet, hogy meg fog jönni vagy ilyenek? Én akkor vagyok ennyire érzékeny. De lehet, hogy alapból ilyen vagy, de hidd el, meg fog ez változni.

Hány éves vagy?

2014. jún. 30. 22:17
 6/11 A kérdező kommentje:

Óóóó, én már egész kicsi korom óta ilyen vagyok. És nincs olyan nap, amikor ne éreznék valami iránt valami sajnálatot. Nem csak negatív szempontból, hanem pozitívként is élem ezeket :) Eddig nem zavart, viszont mióta járok egyik barátomhoz Pestre, ott elég sok hajléktalan van és lepukkant ember, és meghaltam. Persze, ezen nevetnek, kuncognak a barátaim, meg "jaj de kis cukika vagy, egyelek meg, kis érzékeny", de azért nekem ez annyira mégis rossz

18 vagyok

2014. jún. 30. 22:21
 7/11 A kérdező kommentje:
Abszolút mindenki mondja, hogy lehetnék önzőbb is, vannak ettől szörnyűbb dolgok. De hát ha az ember ott áll, a bajjal szemben, akkor nem igazán tud másra figyelni.
2014. jún. 30. 22:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de mi ezen az aranyos, cuki? Egy gyenge idegzetű, beteg ember vagy. Orvoshoz kellene járnod.
2014. jún. 30. 22:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Nagymértékben törékeny, gyenge idegzetű ember vagy. Egy megrázkódtatás (pl. rokon halála) akár meg is ölhet ilyen állapotban, sürgősen orvoshoz kell fordulnod. Nem aranyos, hanem veszélyes.
2014. jún. 30. 23:10
 10/11 anonim ***** válasza:

Van kedves beszélgetni?

Én is hasonló vagyok, de nem tekintek rá problémaként..

2014. júl. 1. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!