Miért mennek az emberek "hűsölni" a strandra?
3 :Szerintem a vízben is süti az embert a nap, és egyáltalán nincsen olyan hűvös a vízben, mint otthon.
És amíg odabumlizol a hőségben: Hát egyáltalán nem lehet az összélményt hűsölésnek mondani, éppen ellenkezőleg: megfővésnek.
És nem lehetsz a vízben pár percnél többet, mert napszúrást kapsz, tehát a nap 95%-át mégiscsak 10-20 fokkal melegebb közegben töltöd, mint ha nem mozdulnál ki.
Én attól is hőgutát kapok, ha csak elmegyek a buszig.
4: Azt értem. Nekem is sok olyan ismerősöm van, aki melegimádó.
Most engem az érdekel, amikor - a híradóban is így mondják - "kimenekültek az emberek a meleg elől a strandra".
:D:D:D
Az emberek hűsölni mennek a strandra... Hideg víz. Fagyi. Plusz jó hangulat. Most ha otthon ülsz akkor abba mi az élvezet? Kikapcsolódni is akar a nép amellett hogy hül egy kicsit. Oké nagyon meleged lesz mire odaérsz meg stb de hát annál jobb. Még jobban fog esni a hideg, klóros víz.
De a véleményed úgyis ugyanaz marad. Tök mindegy hogy mi mit gondolunk erről.
Én klímás kocsival megyek a strandra,a hideg víz alatt úszom egész nap búvárpalackkal,jégkrémmel a számban vazze!
Így jó a válasz?
8 : Abban az az "élvezet", hogy nem vagyok rosszul a melegtől, és nem leszek napszúrásos és nem hányok 3 napig 40 fokos lázzal.:)
Nem csak otthon ülni lehet, hanem elmenni olyan helyekre, ahol hűvös van. Pl. korcsolyázni szoktam. De ilyen melegben nappal alszom és éjjel megyek ki, mert TÉNYLEG rosszul vagyok 23 fok fölötti hőmérsékleten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!