Szerintetek milyen az alakom? Ki merjek menni strandra?
Nagyon nem szeretem a testem. Június végén megyünk a Balcsira, szerintetek ki merjek menni bikiniben?
Mi az, hogy ki merj-e menni strandra?
Most vagy teljesen nem vagy tisztában magaddal, vagy arra vágysz, hogy mindenki áradozzon itt róla, hogy milyen jó alakod van. Utóbbira tippelek, de azért megkérdezem: Mit nem szeretsz a testeden?
A képeidet nem néztem meg, de strandon ritka csúnya emberek is megjelennek mindenféle gátlás nélkül.
Ez nem szépségverseny vagy divatbemutató, ha szeret valaki strandra járni, menjen, és olyan fürdőruhát vegyen fel, amit kényelmesnek talál.
"Nem szeretem, hogy kicsi a mellem"
Push-up melltartó. Amúgy meg örülj, hogy nem kell E kosaras melltartót hordanod, mert akkor még a hátad is fájna.
"hogy a fenekem lapos"
Törölközőn ülve, vagy legalább derékig érő vízben nem látszik.
"hogy a combomon- ha lépek- rezeg a háj, meg a csipőmön a husit"
Törölközőn ülve, vagy legalább derékig érő vízben nem látszik.
Igen, simán kimehetsz!
Egyrészt senki nem azt fogja megnézni, hogy XY-nak milyen az alakja, másrészt meg az alakoddal a világon semmi probléma nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!