Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek milyen az alakom?...

Szerintetek milyen az alakom? Ki merjek menni strandra?

Figyelt kérdés

Nagyon nem szeretem a testem. Június végén megyünk a Balcsira, szerintetek ki merjek menni bikiniben?

[link]

[link]

2014. jún. 4. 10:15
1 2
 1/17 Nosco ***** válasza:
93%
Nyugodtan vállalhatod akár a tangás bikinit is. Szerintem jó alakod van.
2014. jún. 4. 10:26
 2/17 anonim ***** válasza:
63%
Ezzel az alakkal vagy önbizalomhiányos? Bikini nélkül is nyugodtan kimehetsz, csak elötte hivjál meg engem, hogy benned gyönyörködjek!!!!
2014. jún. 4. 10:34
 3/17 anonim ***** válasza:
71%

Mi az, hogy ki merj-e menni strandra?

Most vagy teljesen nem vagy tisztában magaddal, vagy arra vágysz, hogy mindenki áradozzon itt róla, hogy milyen jó alakod van. Utóbbira tippelek, de azért megkérdezem: Mit nem szeretsz a testeden?

2014. jún. 4. 10:35
 4/17 Golan Trevize ***** válasza:
96%

A képeidet nem néztem meg, de strandon ritka csúnya emberek is megjelennek mindenféle gátlás nélkül.

Ez nem szépségverseny vagy divatbemutató, ha szeret valaki strandra járni, menjen, és olyan fürdőruhát vegyen fel, amit kényelmesnek talál.

2014. jún. 4. 10:48
 5/17 anonim ***** válasza:
44%
Te dilis vagy. Bár én lennék ilyen csinos. De ha önbizalom hiányos vagy, akkor írhatunk itt neked bármit, úgysem fogod elhinni.
2014. jún. 4. 11:40
 6/17 anonim ***** válasza:
Mégis mi bajod van az alakoddal? :-o Tök jól nézel ki, de ezt szerintem te is tudod.
2014. jún. 4. 11:48
 7/17 A kérdező kommentje:
Harmadik kommentelő! Nem szeretem, hogy kicsi a mellem, hogy a fenekem lapos, hogy a combomon- ha lépek- rezeg a háj, meg a csipőmön a husit :/
2014. jún. 4. 11:51
 8/17 Golan Trevize ***** válasza:
90%

"Nem szeretem, hogy kicsi a mellem"

Push-up melltartó. Amúgy meg örülj, hogy nem kell E kosaras melltartót hordanod, mert akkor még a hátad is fájna.

"hogy a fenekem lapos"

Törölközőn ülve, vagy legalább derékig érő vízben nem látszik.

"hogy a combomon- ha lépek- rezeg a háj, meg a csipőmön a husit"

Törölközőn ülve, vagy legalább derékig érő vízben nem látszik.

2014. jún. 4. 11:55
 9/17 anonim ***** válasza:
90%
5-ös vagyok. Te nem láttál még kis mellet, és lapos feneket. Nekem sajnos lapos a fenekem, úgyhogy én tudom milyen az.
2014. jún. 4. 12:11
 10/17 anonim ***** válasza:
46%

Igen, simán kimehetsz!

Egyrészt senki nem azt fogja megnézni, hogy XY-nak milyen az alakja, másrészt meg az alakoddal a világon semmi probléma nincs.

2014. jún. 4. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!