Nem érdemes strandra menennem? Mégis hogyan küzdjem le? Bővebben lent
Figyelt kérdés
sziasztok , 17éves lány vagyok 150 cm és kb 40kg , gerincferdülésem van de amióta élek egyszer sem voltam strandon a családom miatt ( ez egy másik történet ) szóval testtartásjavítót kell használnom stb , mégis hogyan győzhetném le a félelmemet hogy ilyen "sovány" és úgymondd "beteg" vagyok ? válaszokat köszönöm:)2014. jún. 28. 18:41
1/3 anonim válasza:
170 cm és 50 kg vagyok, szóval én is elég vékony vagyok és gerinceferdülésem is van. Én sosem éreztem,hogy ez probléma. Nehogymár ne menj strandra emiatt! Senkinek nem fog feltűnni, és senkit nem fog érdekelni. Max ennyi: nézd, milyen vékony az a csaj!
És vége. Akit 3 mpnél tovább érdekel,hogy hogy nézel ki , annak vagy bejössz, vagy egy hatalmas tapló!
Fiatal vagy, és biztos csinos!! :)
2/3 anonim válasza:
wow :D Pont tegnap este tettem fel egy hasonló jellegű kérdést. Azt hittem, hogy sose fogok mégegy ilyen emberrel "találkozni", de akkor ezek szerint igen... Hát, nem hiszem, hogy biztatót tudok mondani neked sajnos, mert kábé ugyanígy érzem magam, de szerintem menj el nyugodtan, én is el fogok. :)
3/3 anonim válasza:
Szerintem menj az ismerőseiddel, akik már rég elfogadtak olyannak, amilyen vagy. Akkor biztos felszabadultan tudsz majd szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!