Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Beteg vagyok, ha néha arról...

Beteg vagyok, ha néha arról fantáziálok, hogy ölnék embert?

Figyelt kérdés

Pontosabban nem is azt képzelem el, hogy megölöm, hanem azt, hogy hová rejteném el a holttestet meg a gyilkos fegyvert, meg hogy hogyan osonnék haza úgy, hogy ne fogjanak gyanút az emberek, hogy én voltam. Egyébként a valóságban nem tudnám elképzelni, hogy embert öljek, mert nem tudnék azzal a tudattal leélni az életemet, hogy megöltem valakit és ha az elején még jól is titkolnám, maximum egy ilyen 5 év alatt teljesen beleroppannék és megőrülnék, majd bekerülnék valami elmegyógyintézetbe, vagy jobb esetben öngyilkos lennék.

Ja meg ez enm tudom, mennyit számít, de olvastam egy ilyen tesztet múltkor, hogy volt egy ilyen történet, hogy ki kellett találni, hogy miért ölte meg a nő a nővérét asszem és ha azt válaszoltad, hogy azért, hogy a pasit újra lássa, akkor úgy gondolkodsz, mint egy pszichopata. És természetesen nekem is ez jutott legelőször eszembe, hogy biztos azért, hogy a férfit újra lássa...Szóval mindezek alapján lehet, hogy beteg vagyok? ._.

16/L

2014. aug. 2. 23:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem, de gondolom aki igazi író, nem gondolkodik fél óráig 1 db mondaton, hanem ha megjön neki az ihlet, akkor ír vagy 80 oldalt egyszerre -.-"
2014. aug. 3. 00:08
 12/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk magamtól egyébként sincsenek jó ötleteim, csak mások gondolatait tudom kreatívabban tovább gondolni :'D
2014. aug. 3. 00:11
 13/16 hosszúhajú ***** válasza:

igen a nagy írókat elviszi az ihlet szele.

de ha vannak ilyen gondolataid, akkor kreatív típus lehetsz. ügyelhetsz a részletekre, szeretsz kidolgozni, agyalni, kedvelheted a titokzatos dolgokat, más irányba kamatoztathatnád. még a végén nyomozónő lesz belőled.:)

2014. aug. 3. 00:28
 14/16 A kérdező kommentje:
Az jó lenne :D Bár most épp orvosszakértő akarok lenni xdd
2014. aug. 3. 01:05
 15/16 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem elméletben egy embert vagy 30 (ha nem több) féle módon megtudnék ölni a legapróbb részletekig eltervezve, de ez csak szimpla fantázia.

A probléma ott kezdődne, ha mondjuk valamiféle késztetést éreznél arra, hogy a fantáziát meg is valósítsd.

A sorozatokból, filmekből, játékokból, a híradóból, egyéb helyekről rengeteg megvalósítható ötletet összelehetne gyűjteni. Csak gondolj bele. A legtöbb esetben kitárgyalják a legapróbb részletekig a dolgokat, hogy min bukott le az ember, hogy mit csinált "jól", tehát tökéletes kivitelezési ötleteket adnak.

Szóval már azt is mondhatjuk, hogy az ilyen dolgok ültetik bele az agyadba ezeket a dolgokat, és közrejátszanak abban, hogy ilyeneken gondolkozol.

2014. aug. 3. 01:12
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazad lehet c:
2014. aug. 3. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!