Beteg vagyok, ha néha arról fantáziálok, hogy ölnék embert?
Pontosabban nem is azt képzelem el, hogy megölöm, hanem azt, hogy hová rejteném el a holttestet meg a gyilkos fegyvert, meg hogy hogyan osonnék haza úgy, hogy ne fogjanak gyanút az emberek, hogy én voltam. Egyébként a valóságban nem tudnám elképzelni, hogy embert öljek, mert nem tudnék azzal a tudattal leélni az életemet, hogy megöltem valakit és ha az elején még jól is titkolnám, maximum egy ilyen 5 év alatt teljesen beleroppannék és megőrülnék, majd bekerülnék valami elmegyógyintézetbe, vagy jobb esetben öngyilkos lennék.
Ja meg ez enm tudom, mennyit számít, de olvastam egy ilyen tesztet múltkor, hogy volt egy ilyen történet, hogy ki kellett találni, hogy miért ölte meg a nő a nővérét asszem és ha azt válaszoltad, hogy azért, hogy a pasit újra lássa, akkor úgy gondolkodsz, mint egy pszichopata. És természetesen nekem is ez jutott legelőször eszembe, hogy biztos azért, hogy a férfit újra lássa...Szóval mindezek alapján lehet, hogy beteg vagyok? ._.
16/L
Egészen biztos, hogy ennyi alapján nem vagy beteg. Ahhoz egy nagy beszélgetés kellene, hogy ilyen dolgok felszínre kerüljenek. Ha ennyi az egész fura dolgod, akkor teljesen egészséges vagy.
Te egy szokásom alapján meg tudnád mondani, hogy nekem van-e betegségem? - ugye milyen fura, ha megfordítod?
Honnan tudod, mások mikről gondolkoznak, fantáziálnak? Nem látsz be mások fejébe. Nyilván a kevésbé szociálisan elfogadható / szalonképes gondolatokat és fantáziáikat nem osztják meg mindenkivel (vagy senkivel sem).
Amúgy nem, egyáltalán nem beteges, ha kellőképp kreatív vagy, akár krimit is írhatsz (a krimiírók szerinted nem filóznak ilyeneken?). Akkor lenne gyanús, ha egyfolytában kényszeresen csakis ezen agyalnál, de még akkor se lehetne szakértői vizsgálat nélkül rádsütni, hogy beteg vagy.
Nem vagy beteg, de értelmesebb dolgokon is járathatnád az agyad. :D
Majd megunod szerintem ezt is, mint a barbizást.
Köszi a válaszokat c:
Nem hiszem, hogy jó krimiíró lenne belőlem XD Próbáltam már regényt írni, meg ilyen kisebb erotikus novellákat xddd De egyetlen egy mondaton ilyen fél órákig szoktam gondolkodni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!