Ázsiak főleg! Ti is hasonlónak láttok két európai embert, mint az európaiak az ázsiakat?
Nem vok rasszista, ne értsétek félre a kérdést, de ez mindig érdekelt.
Előre is köszönöm.
Vannak ilyen kutatások, és igen. Tanultunk is ezekről a suliban.
Amerikai fekete bőrű bűnözőket a fehérek nem tudtak annyira megkülönböztetni, mint a, a feketék saját magukat b, saját fehér társaikat.
Ez így van az ázsiaiakkal (vagyis ázsiak, ahogy te írod:D:D) is, ők sem tudnak minket megkülönböztetni. Azt nyilván látják, hogy nekünk más az alkatunk, meg a hajszínünk, egymással összehasonlítva, de a szemünk, arcunk berendezését ugyanolyan egybemosódva látják, mint mi őket!
Sorry, reggel bekaptam egy fogalmazásgátlót. :D
Köszi a választ, de jó lenne egy ázsiai, aki ezt megerősíti, mert ahogy érzem te is magyar lehetsz. :)
https://www.youtube.com/watch?v=PETev2mOE8s
Ha nem akarod végignézni akkor 9:50-től.
5-ös:
Szereted a banánt tényleg? :D
Szóval nem az, h nem hiszem el, csak olyan fura, h ezt még nem írta le senki ázsiaiként, egytől meg is kérdeztem, de az meg tuti sértésnek vehette. :(
Amúgy ezt én kínaiaknál veszem észre főleg, japánoknál kevésbé pl. :) Elnézést a kínaiaktól, tényleg nem sértésnek szánom.
Nem vagyok ázsiai, de ezen én is mindig gondolkoztam.
Mert "könnyű" összekeverni a kínaiakat mondjuk, mert mindegyiküknek sötét haja van. De lehet, hogy én is összekevernék 20 vörös hajú, hasonló testalkatú, európai nőt.
Kedves kérdező.
Én 2 éve élek itt. Japánból származom.
A Válasz a kérdésedre: Igen.
Én legalábbis, nagyon összetudok keverni 2 európai embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!