Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ázsiak főleg! Ti is hasonlónak...

Ázsiak főleg! Ti is hasonlónak láttok két európai embert, mint az európaiak az ázsiakat?

Figyelt kérdés

Nem vok rasszista, ne értsétek félre a kérdést, de ez mindig érdekelt.

Előre is köszönöm.

2014. júl. 10. 10:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen kutatások, és igen. Tanultunk is ezekről a suliban.

Amerikai fekete bőrű bűnözőket a fehérek nem tudtak annyira megkülönböztetni, mint a, a feketék saját magukat b, saját fehér társaikat.

Ez így van az ázsiaiakkal (vagyis ázsiak, ahogy te írod:D:D) is, ők sem tudnak minket megkülönböztetni. Azt nyilván látják, hogy nekünk más az alkatunk, meg a hajszínünk, egymással összehasonlítva, de a szemünk, arcunk berendezését ugyanolyan egybemosódva látják, mint mi őket!

2014. júl. 10. 11:22
 2/11 A kérdező kommentje:

Sorry, reggel bekaptam egy fogalmazásgátlót. :D

Köszi a választ, de jó lenne egy ázsiai, aki ezt megerősíti, mert ahogy érzem te is magyar lehetsz. :)

2014. júl. 10. 11:26
 3/11 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=PETev2mOE8s

Ha nem akarod végignézni akkor 9:50-től.

2014. júl. 10. 11:45
 4/11 anonim ***** válasza:
Én nem látom ugyanolyannak az ázsiaiakat! Sok koreai sorozatot nézek, ha egy színészt viszonlátok egy másik sorozatban, simán felismerem, hogy őt már láttam.
2014. júl. 10. 13:55
 5/11 anonim ***** válasza:
2-es: igen, nehogy elhidd a kutatások eredményét, kérdezd meg a majmot is arról, eszik-e banánt:D
2014. júl. 10. 13:58
 6/11 A kérdező kommentje:

5-ös:

Szereted a banánt tényleg? :D

Szóval nem az, h nem hiszem el, csak olyan fura, h ezt még nem írta le senki ázsiaiként, egytől meg is kérdeztem, de az meg tuti sértésnek vehette. :(

Amúgy ezt én kínaiaknál veszem észre főleg, japánoknál kevésbé pl. :) Elnézést a kínaiaktól, tényleg nem sértésnek szánom.

2014. júl. 10. 14:36
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem vagyok ázsiai, de ezen én is mindig gondolkoztam.

Mert "könnyű" összekeverni a kínaiakat mondjuk, mert mindegyiküknek sötét haja van. De lehet, hogy én is összekevernék 20 vörös hajú, hasonló testalkatú, európai nőt.

2014. júl. 10. 14:44
 8/11 anonim válasza:
Könnyen különböztetem meg a európaiakat. Max a szomszédos nációkat nehezebb felismerni. Pl. horvát-magyart
2014. júl. 11. 11:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Én ázsiai vagyok de leginkább itt laktam, szóval az európai arcokhoz szoktam hozzá. Japán barátnőm mondta hogy neki egyformák az emberek, ami nekünk egyértelmű - hajszín, orrforma, arcforma - az alapján ő nem nagyon tud megkülönböztetni mert mást néz, ott ugye a hajszín eléggé lényegtelen, mert szinte mindenkinek sötét van. Hátulról pedig pláne nem ismert fel, sose talált meg minket az előadóban, ha késett :)
2014. júl. 13. 17:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Én 2 éve élek itt. Japánból származom.

A Válasz a kérdésedre: Igen.

Én legalábbis, nagyon összetudok keverni 2 európai embert.

2014. júl. 15. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!