Fiúk/férfiak titeket az zavarna, ha egy lány nagy érdeklődéssel van az autók iránt?
Most itt hogy félreértés ne essék, nem arról a típusról beszélek, akiknek az a lényeg, hogy legyen, meg csak az a lényeg, szal nem a számítókról beszélek. Hanem arról, akit komolyan érdekel, hogy működik, mit tud, mi van benne, mire képes...szal behatóbban.
Én ilyen vagyok. 17/L
Érdekes vagy utolsó.:)
Ez a csinos/nem csinos igen relatív... kinek milyen a csinos, erről nem tudok nyilatkozni. De légyszíves ne általánosíts! Nem is ismersz... nem vagyok plázacica, se szőke pink mániás lányka...:)) Engem tényleg érdeklenek ezek a dolgok...nem vagyok ribizli, vagy hogy is mondják.
ne foglalkozz azzal, ha másoknak nem tetszik, hogy nem játszol női szerepeket. de manapság nyitottabbak is az emberek ilyen szempontból.
ha mégse, neked kell eldöntened, hogy egy párkapcsolatért feláldozod e a hobbidat, hogy tipikus lánynak tűnj.
egy közös érdeklődés(bármi az) jó alap egy leendő kapcsolathoz, viszont kevés. inkább más tulajdonságaidon kellene fejlesztened.
Én még örülnék is neki,hogyha tudja mi pl:zsugor motor stb...De tudtommal talán ilyenből már nagyon kevés lány van :(.Amúgy nekem a samara(2108,3ajtó,65Le)a kedvencem.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!