Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk/férfiak titeket az...

Fiúk/férfiak titeket az zavarna, ha egy lány nagy érdeklődéssel van az autók iránt?

Figyelt kérdés

Most itt hogy félreértés ne essék, nem arról a típusról beszélek, akiknek az a lényeg, hogy legyen, meg csak az a lényeg, szal nem a számítókról beszélek. Hanem arról, akit komolyan érdekel, hogy működik, mit tud, mi van benne, mire képes...szal behatóbban.

Én ilyen vagyok. 17/L

2014. aug. 2. 11:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
9-es köszi.:)
2014. aug. 2. 11:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Általában a fiús lányokat érdeklik a fiús dolgok teszem azt az autók. :D De ha egy nagyon csinos lány lennél akkor nem érdekelne bár a mai csinos lányokat is érdeklik az autók csak ők a riba.ok akiknek a másik érdeklődési körük a pénztárca, de mivel te nem ilyennek tűnsz egye fene. D: Am. tudsz olajat cserélni? Vagy csak nézegeted az autókat? :D
2014. aug. 2. 12:08
 13/18 A kérdező kommentje:

Érdekes vagy utolsó.:)

Ez a csinos/nem csinos igen relatív... kinek milyen a csinos, erről nem tudok nyilatkozni. De légyszíves ne általánosíts! Nem is ismersz... nem vagyok plázacica, se szőke pink mániás lányka...:)) Engem tényleg érdeklenek ezek a dolgok...nem vagyok ribizli, vagy hogy is mondják.

2014. aug. 2. 12:56
 14/18 anonim ***** válasza:
29%
Igen zavarna. ugyanis lesz@rom, hogy mi van benne, vigyen el A pontból B pontba, probléma nélkül, és ennyi.
2014. aug. 2. 14:07
 15/18 anonim ***** válasza:

ne foglalkozz azzal, ha másoknak nem tetszik, hogy nem játszol női szerepeket. de manapság nyitottabbak is az emberek ilyen szempontból.

ha mégse, neked kell eldöntened, hogy egy párkapcsolatért feláldozod e a hobbidat, hogy tipikus lánynak tűnj.

egy közös érdeklődés(bármi az) jó alap egy leendő kapcsolathoz, viszont kevés. inkább más tulajdonságaidon kellene fejlesztened.

2014. aug. 2. 15:26
 16/18 anonim válasza:
Nem tudom ki vagy, de megkereslek és feleségül veszlek :D
2014. aug. 3. 13:34
 17/18 A kérdező kommentje:
16-os aranyos vagy..:D :D De azt hiszem még korán lenne nekem a házasság.:):D
2014. aug. 3. 14:58
 18/18 anonim válasza:

Én még örülnék is neki,hogyha tudja mi pl:zsugor motor stb...De tudtommal talán ilyenből már nagyon kevés lány van :(.Amúgy nekem a samara(2108,3ajtó,65Le)a kedvencem.

17/f

2014. aug. 3. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!