Szerintetek is egyre több a túlsúlyos fiatal lány manapság?
Az valamennyire oké, hogy aki szült, meg kb. 50 éves, az molett, oké. De múltkor felszálltam a metróra, és CSAK kövér lányok ültek mindenhol, bár a fiúk meg vékonyak voltak abból a korosztályból. (14-22)
A kövér az tényleg kövéret jelent, szétfolynak, óriási narancsbőrös combjaik kilógnak a rövidnadrágból, hatalmas karok. Én úgy sajnálom őket, mert később még nehezebb lesz majd vékonynak lenniük, és az egészségük, inzulin szintjúk is veszélyben.
Vagy csak nyáron jobban látszik, és régen is ugyanennyi volt a kövér fiatal lány, mint most?
Ti mit tapasztaltok? Alig látok már olyan vékony lányokat, mint amilyen én vagyok.
Bp, belvárosi vagyok, huszonéves
Jaj, te gyönyörű vékony tündér, miféle aranyból van a te szíved, hogy ennyire aggaszt az egészségük?
Egyébként narancsbőr majdnem mindenkinek van, 90 feletti százalékban van nőknek, és értelemszerűen nem csak a kövéreknek van. Bárkin lehet testsúlytól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!