Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek is egyre több a...

Szerintetek is egyre több a túlsúlyos fiatal lány manapság?

Figyelt kérdés

Az valamennyire oké, hogy aki szült, meg kb. 50 éves, az molett, oké. De múltkor felszálltam a metróra, és CSAK kövér lányok ültek mindenhol, bár a fiúk meg vékonyak voltak abból a korosztályból. (14-22)

A kövér az tényleg kövéret jelent, szétfolynak, óriási narancsbőrös combjaik kilógnak a rövidnadrágból, hatalmas karok. Én úgy sajnálom őket, mert később még nehezebb lesz majd vékonynak lenniük, és az egészségük, inzulin szintjúk is veszélyben.

Vagy csak nyáron jobban látszik, és régen is ugyanennyi volt a kövér fiatal lány, mint most?

Ti mit tapasztaltok? Alig látok már olyan vékony lányokat, mint amilyen én vagyok.

Bp, belvárosi vagyok, huszonéves

2014. júl. 30. 16:41
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
91%
50 évesen is lehet igényesen kinézni.
2014. júl. 30. 16:48
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert el vannak kényelmesedve. Rajtam mindig kiakadnak, hogy 20 percet gyaloglok a metrohoz, és nem kerülöm meg a fél várost villamossal, mert az csak 2 percre van.
2014. júl. 30. 16:51
 3/25 anonim ***** válasza:
69%
Elég jó nő van manapság is :D én nem aggódom
2014. júl. 30. 17:05
 4/25 anonim ***** válasza:
Az egész világ túlságosan el van kényelmesedve, és ez nem jobb, hanem rosszabb lesz. Ideje hozzászokni ezekhez a dolgokhoz. Ma már ha tehetik az emberek 300m gyaloglás helyett is inkább buszra szállnak.
2014. júl. 30. 17:42
 5/25 anonim ***** válasza:
Tevagy a jó
2014. júl. 30. 17:50
 6/25 anonim ***** válasza:
Igen, mert nem tudnak megálljt parancsolni a kajálásnak, és "Én egészségesen étkezem" címszó alatt eszik a sok light-os katyvaszt, közben meg híznak el tőle.
2014. júl. 30. 18:25
 7/25 anonim ***** válasza:
Gondolom, főleg az egészségtelen táplálkozás miatt (mondjuk szerintem aki sovány az sokkal csúnyább, de az egészségtelenül kövér sem jó).
2014. júl. 30. 18:27
 8/25 anonim ***** válasza:
igénytelenebbek a szülők.
2014. júl. 30. 19:33
 9/25 anonim ***** válasza:
89%

Jaj, te gyönyörű vékony tündér, miféle aranyból van a te szíved, hogy ennyire aggaszt az egészségük?

Egyébként narancsbőr majdnem mindenkinek van, 90 feletti százalékban van nőknek, és értelemszerűen nem csak a kövéreknek van. Bárkin lehet testsúlytól függetlenül.

2014. júl. 30. 23:10
 10/25 A kérdező kommentje:
9: engem tényleg aggaszt az, hogy meg fognak ezek az emberek halni, vagy hogy nem tudnak felmenni a lépcsőn. És esztétikailag is zavarnak. :)
2014. júl. 31. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!