Szerintetek is egyre több a túlsúlyos fiatal lány manapság?
Az valamennyire oké, hogy aki szült, meg kb. 50 éves, az molett, oké. De múltkor felszálltam a metróra, és CSAK kövér lányok ültek mindenhol, bár a fiúk meg vékonyak voltak abból a korosztályból. (14-22)
A kövér az tényleg kövéret jelent, szétfolynak, óriási narancsbőrös combjaik kilógnak a rövidnadrágból, hatalmas karok. Én úgy sajnálom őket, mert később még nehezebb lesz majd vékonynak lenniük, és az egészségük, inzulin szintjúk is veszélyben.
Vagy csak nyáron jobban látszik, és régen is ugyanennyi volt a kövér fiatal lány, mint most?
Ti mit tapasztaltok? Alig látok már olyan vékony lányokat, mint amilyen én vagyok.
Bp, belvárosi vagyok, huszonéves
Én is nagyon dagi voltam régen. Egyszerűen már óvoda óta az voltam, emiatt piszkáltak is a csoporttársaim. Mivel úgy éreztem, hogy nem szeretnek ezért bánatomban ettem. A szüleim nem foglalkoztak velem, így azzal sem hogy hihetetlenül elhíztam (163/75)Ez egyfajta kompenzálás volt, vagy jutalomként fogtam fel, cserébe, mert elviseltem az embereket. Ez persze akkor nem tudatosult bennem. Tulajdonképpen az én véleményem más az elhízásról. Sokan vannak akik ráfogják a kényelmes életre. Biztosan van aki emiatt hízik el, nem azt mondom, hogy nincsen ilyen, de szerintem a fő ok az az, hogy az ember az étellel magát jutalmazza ( magát baubsgatja), azért mert ások nem foglalkoznak vele / úgy érzi, hogy nem szeretik. Véleményem szerint a különböző zavaroknak ez a fő oka. Pl. az anorexiások azért fogynak csont soványra mert úgy gondolják, hogy úgy őket jobban elfogadják és szeretik az emberek, ha lefogynak, hiszen a híres negyvenkilós manökenekre is felnéznek. Bulémiának is hasonló okai vannak, személy szerint én azt is megjártam.A mai világban azért ilyen sok a testképzavar és az túlsúly, mert a társadalom 'elembertelenedett'. Az emberek attól érzik magukat menőnek, ha bántják a másikat, a 10 éve egy lépcsőházban élők nem is ismerik egymást stb... régen ez nem így volt.
Akkor sikerült lefogynom, mikor lettek barátaim ( akik nem a digi-dagi daganatot énekelték, meg zsírdisznónak becéztek, hanem eljöttek velem túrázni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!