Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek is egyre több a...

Szerintetek is egyre több a túlsúlyos fiatal lány manapság?

Figyelt kérdés

Az valamennyire oké, hogy aki szült, meg kb. 50 éves, az molett, oké. De múltkor felszálltam a metróra, és CSAK kövér lányok ültek mindenhol, bár a fiúk meg vékonyak voltak abból a korosztályból. (14-22)

A kövér az tényleg kövéret jelent, szétfolynak, óriási narancsbőrös combjaik kilógnak a rövidnadrágból, hatalmas karok. Én úgy sajnálom őket, mert később még nehezebb lesz majd vékonynak lenniük, és az egészségük, inzulin szintjúk is veszélyben.

Vagy csak nyáron jobban látszik, és régen is ugyanennyi volt a kövér fiatal lány, mint most?

Ti mit tapasztaltok? Alig látok már olyan vékony lányokat, mint amilyen én vagyok.

Bp, belvárosi vagyok, huszonéves

2014. júl. 30. 16:41
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
ja bocsánat:) elfelejtettem! Néprajztudománnyal foglalkozom, és ezért mondhatni ennek sémájára, érdekel a társadalom sok egyéb kérdése is. :)
2014. júl. 31. 15:15
 22/25 anonim ***** válasza:
Én pl férfi vagyok és nem vagyok se elhízott, se sovány, hanem jókötésű, izmosabb csávó és engem ugyan úgy zavar ha valaki undorítóan vékony, mint az ha valaki zsírdisznó, sőt még az is ha valakinek a feje nagyon retardált és jó a teste az meg pláne mert amikor a fejét utólag látod érhet kellemetlenség...
2014. júl. 31. 18:10
 23/25 nufnuf válasza:

Én is nagyon dagi voltam régen. Egyszerűen már óvoda óta az voltam, emiatt piszkáltak is a csoporttársaim. Mivel úgy éreztem, hogy nem szeretnek ezért bánatomban ettem. A szüleim nem foglalkoztak velem, így azzal sem hogy hihetetlenül elhíztam (163/75)Ez egyfajta kompenzálás volt, vagy jutalomként fogtam fel, cserébe, mert elviseltem az embereket. Ez persze akkor nem tudatosult bennem. Tulajdonképpen az én véleményem más az elhízásról. Sokan vannak akik ráfogják a kényelmes életre. Biztosan van aki emiatt hízik el, nem azt mondom, hogy nincsen ilyen, de szerintem a fő ok az az, hogy az ember az étellel magát jutalmazza ( magát baubsgatja), azért mert ások nem foglalkoznak vele / úgy érzi, hogy nem szeretik. Véleményem szerint a különböző zavaroknak ez a fő oka. Pl. az anorexiások azért fogynak csont soványra mert úgy gondolják, hogy úgy őket jobban elfogadják és szeretik az emberek, ha lefogynak, hiszen a híres negyvenkilós manökenekre is felnéznek. Bulémiának is hasonló okai vannak, személy szerint én azt is megjártam.A mai világban azért ilyen sok a testképzavar és az túlsúly, mert a társadalom 'elembertelenedett'. Az emberek attól érzik magukat menőnek, ha bántják a másikat, a 10 éve egy lépcsőházban élők nem is ismerik egymást stb... régen ez nem így volt.

Akkor sikerült lefogynom, mikor lettek barátaim ( akik nem a digi-dagi daganatot énekelték, meg zsírdisznónak becéztek, hanem eljöttek velem túrázni)

2014. nov. 11. 13:08
 24/25 anonim ***** válasza:
Elég érdekes, én nem ezt látom. Mellesleg meg, szerintem neked a,,kövér" az nem a tényleg kövéret jelenti, hanem aki több, mint 45-50 kiló, mint pl én, aki 63 kiló vagyok a 173 centimhez. Na, képzelem mit mondanál, ha engem meglátnál.:)Diéta folyamatban, de, hogy a kérdésedre is válaszoljak : Valószínűleg tényleg pont egy olyan metrókocsiba sikerült felszállnod, ami ilyenekkel volt tele, mert tényleg nem ez az általános ebben a korosztályban sem. Egyébként valóban nem lehet ezt megítélni egy alkalomból.
2017. jan. 19. 13:18
 25/25 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, én is bulimiás voltam.
2017. jan. 19. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!