Szerintetek is egyre több a túlsúlyos fiatal lány manapság?
Az valamennyire oké, hogy aki szült, meg kb. 50 éves, az molett, oké. De múltkor felszálltam a metróra, és CSAK kövér lányok ültek mindenhol, bár a fiúk meg vékonyak voltak abból a korosztályból. (14-22)
A kövér az tényleg kövéret jelent, szétfolynak, óriási narancsbőrös combjaik kilógnak a rövidnadrágból, hatalmas karok. Én úgy sajnálom őket, mert később még nehezebb lesz majd vékonynak lenniük, és az egészségük, inzulin szintjúk is veszélyben.
Vagy csak nyáron jobban látszik, és régen is ugyanennyi volt a kövér fiatal lány, mint most?
Ti mit tapasztaltok? Alig látok már olyan vékony lányokat, mint amilyen én vagyok.
Bp, belvárosi vagyok, huszonéves
Ne haragudj a kérdésért, de miért foglalkozol te ennyire másokkal? Mi az, hogy esztétikailag zavar? Nem tetszik, ne nézz oda, ennyi. Engem is sok minden zavar az emberek kinézetében, mégsem teszek fel kérdést róluk. Szívük joga úgy kinézni, ahogy akarnak; az, hogy engem zavar, egyéni problémám.
Egyébként én is budapesti vagyok, és én jóval több vékony lányt látok, mint túlsúlyosat. :/ Kb. 10 vékonyabb lányra jut egy teltebb vagy túlsúlyos.
utolsó: nem az, hogy ennyire másokkal foglalkozom, csak feltűnt ez a dolog, mint társadalmi jelenség. és érdekel ezeknek a dolgoknak az oka. a szakmámhoz tartozik:)
egyébként igen, véletlen lehetett az, hogy mindenki túlsúlyos volt pont abban a metrószerelvényben. meg biztosan sok a külföldi manapság, és amiatt is van ez. Csak az én generációm (90-es években születettek) között nincs ennyi kövér, ahogy tapasztaltam.
Mi a szakmád? Bíró vagy, hogy így ítélkezel?
Legalább névtelenül ne hazudj, egyetlen kövér, elhízott, túlsúlyos embert sem csúfoltak még azzal, hogy "vigyázz az inzulinszintedre, mangalica!"
A családot megértem, ha aggasztja a kövér ember egészsége, de téged... ugyan már.
Az meg, hogy esztétikailag zavar, kit érdekel? Engem is zavar egy csomó mindent, nem akarom őket "megérteni" meg semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!