Sokan azt mondják a képemre hogy ijesztő ( főleg a szemem ) illetve antipatikus. Ti milyen véleménnyel vagytok róla és miért ez a véleményetek?
2014. aug. 2. 01:26
1/22 anonim válasza:
mert kicsit gonosz a tekinteted
de nekem először egy passzív meleg fiúcska jutott az eszembe rólad :)
am én 18/L
2/22 anonim válasza:
Van hasonló fejű ismerősöm, ő sem antipatikus. Nem is ijesztő, először nagyba jött be kép és azt hittem ezek női szemek.
5/22 anonim válasza:
nem te vagy ijesztő, hanem a kép sikerült rosszul
ez a beállítás neked nem áll jól
ne felülről, inkább szemből fényképezd magad
7/22 anonim válasza:
Szerintem se jó ez a beállás. A zöld szem, felfelé néző tekintet miatt lesz kicsit ijesztő. Meg felülnézetből túl nagy az orrod és furi a szád, de amúgy nekem nem vagy antipatikus.
8/22 anonim válasza:
Hányszor teszed még fel ezt a kérdést?
9/22 anonim válasza:
Ez egy túlexponált kép, egy picit riadtnak tűnő, de szimpatikus srácról. Jó pasi leszel majd egyszer, de előbbb tanuld meg az önbizalmadat magadnak felépíteni és nem mások véleményétől függővé tenni.
10/22 anonim válasza:
Nem vagy ijesztő, se antipatikus, de nagyon rossz a fotó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!