Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek erről? (lent)

Mi a véleményetek erről? (lent)

Figyelt kérdés

Leírom a történetet úgy, ahogy ismerem. Tehát:

Van egy barátnőm, nevezzük Annának. Szép, okos, vicces, szóval érthető, hogy sok rajongóra tett szert az ellenkező nem képviselői közül, köztük néhány nemkívánatos, tapadós figurára (konkrétan van, aki követte hazáig, hívogatta, ilyenek). Meg van egy haverom, akit most Petinek hívok. Őt folyton szívatták a haverjai, mert már egy ideje nem volt barátnője. Ők ketten megbeszélték, hogy mindenkinek azt mondják, hogy együtt járnak. Rendesen játszottak egy hónapig. Peti rózsát adott neki a suli előtt (egy helyre járnak), elmentek "randizni", szájrapuszi is volt, kiraktak facebookra közös képeket, szóval átvertek mindenkit (kivéve a lány apját. Ő tudta az igazat és falazott Annának). Aztán Peti TÉNYLEG beleszeretett, de Anna kikosarazta, és akkor kitálalt.

Szóval ez történt. Egyébként mind 18 évesek mindketten, jövő ilyenkorra elvileg érettek...

Eddig partner voltam a barátnőm összes kis stiklijében, most viszont engem is átvert, és nem tudom, mit gondol róla valaki, aki kevésbé elfogult, mint én.

18/L

2014. júl. 30. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem szólnék bele abba, amit csinál, de ha őszinte véleményt vársz: elég szánalmasnak tartom, ha valaki csak azért jön össze valakivel (főleg, ha meg is van beszélve, hogy megjátsszák), mert gáz egyedül lenni. Pláne, hogy egy barátnőjének is hazudott (nem tudom, mennyire vagytok közeli barátnők, de akkor is). A fiúval szemben nem volt szemét, mert mindketten tudták, hogy csak megjátsszák, ezt a fiú magának köszönheti - így talán az se volt korrekt, hogy kitálalt...
2014. júl. 30. 16:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Eléggé jóban voltunk, ezen kívül mindent megosztott velem, sokszor kihúztuk egymást a léből. Az meg, hogy a srác kipakolt... ez már akár egy szappanopera! :D
2014. júl. 30. 16:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha ilyen jóban vagytok, pláne rosszul esne a helyedben, ha egy ilyen lényeges dolgot nem árulna el... hogy a srácot nem is szereti. :)
2014. júl. 30. 16:54
 4/5 anonim ***** válasza:
keress új barátnőt. Éretlen a lány.
2014. aug. 2. 10:17
 5/5 anonim ***** válasza:
igazán nem vertek át senkit. nem hívnám átverésnek, mert nem ártottak vele senkinek.
2014. aug. 2. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!