Mindig van valami mániám, ami aztán nem tart sokáig, de általában sokba kerül. Hogy lehet erről leszokni?
Csak hogy néhányat említsek az eddigiek közül:
macska mánia, abból áll hogy lett 1 macskám, majd mégegy, és aztán mégegy...és szerencsére anyám miatt több nem lehet, de ezekre egy csomót költök, mert a legjobb kaja jár nekik, meg macskabútorok, meg a legszebb tálak, meg a legmodernebb macskawc, millió játék kell nekik, a ház mindenhol ezekkel van tele már.
Ok, de ez már nem annyira érdekes, mert mindenük megvan. Most biciklizni akarok, vettem is két bringát mert megtetszettek. Használtak, szóval nem olyan drága volt egyik sem, de tökéletesre akarom őket alakítani, már össze is írtam hogy kell új gumi, váltó, lánc, kormány, markolat, és a többi, na meg a szerszámok, én akarom megcsinálni magam. Kb többe fog kerülni mintha vettem volna új biciklit. De egyszerűen kell... valami hülye manó az agyamban nem hagy nyugodni amíg tökéletes nem lesz a két bringa. Aztán talán használni is fogom, de az nem biztos.
Ennél már csak a játékkonzol vásárlási mániám került többe... és most azok is csak állnak a polcon mert meguntam. Ahogy a bicajt is meg fogom unni, tudom előre. Eladni persze semmit nem szoktam, mert ezek számomra fontos dolgok, hiába hogy nem használom már őket.
Hosszú lett biztos, de hátha valaki hasonló cipőben jár és kigyógyult ebből... jó lenne valami tanács, hogy mit tegyek.
Macskamánia: jó gazdi vagy, ennyi, remélem őket nem unod meg.
Alapos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!