Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért baxták tönkre a gyerekorom?

Miért baxták tönkre a gyerekorom?

Figyelt kérdés
A szüleim alkoholisták, folyamatosan terórizáltak rajtam vezeték le a saját balfaxságaikat mások előtt meg játszóták a gondos szülőt

#Alkolisták #kivégzése
2014. júl. 29. 14:59
 1/9 anonim ***** válasza:
vannak ilyenek,nem is lehet őket szülőknek nevezni..
2014. júl. 29. 15:00
 2/9 anonim ***** válasza:
30%
Azért, mert alkoholisták. Az az igazi kérdés, hogy te miért őket választottad a szüleidnek? Ezen gondolkozz el.
2014. júl. 29. 15:08
 3/9 anonim ***** válasza:
mert alkoholisták és önzőek! ezzel nem tudsz mit kezdeni,csak eltemetni és új életet kezdeni nélkülük, vagy menj szakemberhez ha úgy érzed mélyebb a probléma
2014. júl. 29. 15:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Adott volt a lehetőség, hogy olyanokat keressen neked a gyámhivatal, akik vágynak rád.
2014. júl. 29. 15:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Majdnem ugyanebben a helyzetben voltam én is. Nekem édesanyám meghalt, apám elhagyott, így nagymamám nevelt aki szintén alkoholista volt és rögeszmés. Az volt a rögeszméje, hogy minden férfi olyan mint nagyapám, ezért utál minden férfit. Továbbá hogy ő nem lehetett sikeres az életben ezért én se leszek. Rendszeresen mondogatta nekem, hogy én csak az élete megkeserítője vagyok, soha nem leszek jó semmire. Az osztálytársaim gúnyoltak, bántottak, nem volt egy barátom sem. Haza sem szerettem menni, nagymamám miatt, így sokat sétáltam, lófráltam iskola után. Nagyikám szerint ilyenkor a barátaimmal zűllöttem, drogoztam, krválkodtam. Ha haza mentem egy egy lófrálásból olyan átkokat, szitkokat szort a fejemre, hogy azt senkinek sem kívánom.

Defektes lettem, érzelmileg egy roncs vagyok, lassan 30 éves és azon küszködöm, hogy helyre hozzam az életem, hogy elnyomjam ezeket a defekteket magamban.

Nem vagy egyedül.

2014. júl. 29. 15:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Gondolom aki osztja az észt hogy "miért őket választottad" az már általános iskolában tisztában volt a jogaival, kötelezettségeivel, és hogy mi a teendő egy ilyen esetben.

Amúgy szar egy helyzet, főleg hogy senki nem tesz ellene semmit, én látom magamon is, öcsémen, vagy az ő barátnőjén, hogy mennyire meg tudja változtatni egy alkoholista szülő terrorja az ember jellemét, sokkal zárkózottabb, negatívabb irányba.

Utólag azt mondom, nem tudsz már tenni vele semmit, meg kell próbálni nem a múltban élni, és tudatosan fejleszteni a jellemed, felismerni és rendbe tenni magadban azokat a hibákat amik miattuk vannak. A legnagyobb revans talán pont ez, ha fel tudsz építeni egy kiegyensúlyozott, sikeres életet, olyat amilyet ők nem tudtak soha. Persze ez nem egyszerű, sajnos a legtöbb emberben örökre nyomot hagy a gyerekkora.

2014. júl. 29. 18:38
 7/9 A kérdező kommentje:

anno mikor általános iskolákból haza értem anyám amikor be volt rúgva folyamatosan ordíbált rám, semmire kellő vagy ez+az vagyok mindenbe bele kötött , ki figurázot annyira tönkre tette a személyiségem onnantól kezdve senkiben nem tudtam megbízni, engem is folyamatosan bántottak vertek még közép suliban is mindig azt kérdezték "te miért vagy ilyen"

Én erre sose tudtam logikus választ adni mert magát a kérdést se értettem.

Vissza húzódóttságom az közép sulis években egyre jobban elenyészni látszódott de még ma is bennem van, ha másik idegenebb ember mond valamit nekem egyszerűen nem tudom mit mondjak rá annyira nem tudom mit szokás, 19F vagyok mondták már páran fórumban hogy egy 14éves szintjén írok hát igen a környezet, mai napig nem találom a helyem a nagyvilágban, persze sohasem feledem azt a sok szörnyű dologot amit a szüleim véget kellet át élnem, nem vagy harag tartó típusú de saját életet akarok és ezt az egészet elfelenteni

2014. júl. 29. 20:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt különb az életem és mai napig terrorban élek lelkileg és már nagyon el akarok menni innen. Belsőleg ez nagyon meghatározta a jellememet, de mindezek ellenére, ha sikerül el "menekülnöm" innen végre, akkor normális életet szeretnék felépíteni és ezt nehéz lesz a nulláról megtennem, de muszáj. A rengeteg gyűlöletből van hozzá erőm.
2014. júl. 29. 20:22
 9/9 anonim ***** válasza:

"Gondolom aki osztja az észt hogy "miért őket választottad" az már általános iskolában tisztában volt a jogaival, kötelezettségeivel, és hogy mi a teendő egy ilyen esetben."

Igen, elsétáltam a családsegítőbe és nagyon szívesen segítettek.

2014. júl. 29. 22:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!