Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valaki emiatt "nagyon beteg"-n...

Valaki emiatt "nagyon beteg"-nek nevezett, szerintetek igaza van?

Figyelt kérdés

Kirakta facebookon az idővonalára hogy az állapota vagy mi "szomorú", én ráírtam chaten hogy mi miatt szomorú, és mivel előtte köszönt chaten, fent is volt éppen.

Erre bezzeg már semmit se írt vissza, egyáltalán semmit, én meg megírtam neki a véleményemet, hogy illene válaszolnia, normális ember örül ha törődnek vele és megkérdezi mi a baja, hát akkor legyen is szomorú.

És ezekután nevezett annak.

Igaza van, vagy nekem van igazam?

2014. júl. 24. 14:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Gyerekek,hát minden e körül az idióta Facebook körül forog már?

Igazad van,meg kedves vagy,de sz.rd már le magasból,hogy ki miért szomorú.Sajnáltatja magát,de írni lusta...

2014. júl. 24. 20:48
 12/12 anonim ***** válasza:

10-es, talán pont azért rakta ki, hogy tudják az ismerősei, ma rossz hangulata van, nincs kedve velük cseverészni, hagyják békén.

Ha valaki nem kér segítséget, vagy nem mondja el magától, mi a problémája, nem kell erőltetni, pláne nem hisztizni amiatt, mert nem ír vissza a Facebook-on. Lehet, már nem is volt a gépnél. Én azt mondom, tényleg beteges az ilyesminek jelentőséget tulajdonítani.

Ha a kérdező annyira segíteni akar, akkor ő se Facebook-on csetelgessen, hanem keresse meg a barátját telefonon, hogy segíthet-e valamiben.

2014. júl. 24. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!