Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Jogszerű-e, hogy a "bizottságn...

Jogszerű-e, hogy a "bizottságnak" nevezett? Csak egy személyből áll? Nem a beteg állapotától, hanem attól az egy orvos hangulatától függ a beteg további sorsa?

Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 09:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem jogszerű.Minimum 3 ember , de legalább 2 kell egy elbíráláshoz.Már csak azért is hogy ne történjen mondjuk érdekből elbírálás, vagy ellenszenv miatt esetleg negatív elbírálás!
2009. júl. 28. 09:17
 2/2 anonim válasza:
Én is egy embernél voltam annak idején. Ő volt a bizottság. De olyan durván beszélt velem, hogy azt nem kívánom senkinek. Nőgyógyászati vizsgálaton voltam nála. Méhnyakrák miatt. Műtét előtt elkellett hozzá menni ugyanis Ő mondta ki az utolsó szót, hogy kivegyék-e a méhemet vagy ne. Én ragaszkodtam hozzá, /mondván ami kinn van beteg már nem lehet/ erre Ő mivan ha megromlik a házasságom és még szeretnék gyereket. Aztán a végén azt írta a papíromra, hogy a beteg saját kérésére végezzék el a műtétet. Nem azért mert szükséges!! Röviden ennyi.
2009. júl. 28. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!