Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szüleim nem engedik, hogy...

Szüleim nem engedik, hogy nemzeti rockos, Harcos pólókat rendeljek a netről, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azt mondják ruhát csak élőben vehetek,mert lehet hogy átvernek.egy kisvárosban élek.
2014. júl. 23. 19:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
55%
10-es, te nem tudod mit jelent a liberalizmus....
2014. júl. 23. 21:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Magyarországon pontosan ezt jelenti. Hollandiában lehet, hogy mást jelent, de itthon csak pusztítást, anarchiát, a tisztelet és az erkölcs teljes hiányát, a hagyományok, népszokások és a nyelv megcsúfolását, vallások kigúnyolását, és teljesen ösztönös, agy nélküli hedonizmust, mindez persze a tolerancia okádékcsíkos zászlaja alatt. A magyar liberális nem tisztel senkit és semmit. Nem tiszteli a hazáját, nem tiszteli más emberek vallását, nem tiszteli a család intézményét, igazából szerintem azokat sem tiszteli akiket képvisel, hiszen a legrosszabb oldaláról mutat be minden különbözőséget. Tessék itt ez a rózsaszín tütüben ugráló aberrált állat aki, még csak nem is meleg (akikkel megjegyzem semmi bajom sincs), csak egy szánalmas exhibícionista transzvesztita barom (a transzvesztitizmus ugyanis éppen olyan fétish mint mondjuk, a coprophilia, vagy a voyeurizmus, vagy a necrofilia).
2014. júl. 23. 21:25
 13/14 anonim ***** válasza:
49%
Vegyétek és egyétek, mégpedig nagykanállal, mert ha nem így tesztek, csúnya gaz nácikok, és kirekesztő homofób férgek vagytok.
2014. júl. 23. 21:27
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg hogy mit, hanem hogy nem engedik hogy netről rendeljen. B*ammeg, én személy szerint gyűlölöm a nemzeti rockot, de ez kit érdekel? Semmi közöm hozzá hogy ő mit szeret, és senki másnak se! Istenem, tini. Ha ő ezt szeretné akkor vegye ezt.

De hidd el kérdező, óránkénti 500ft-ért mindenbe belekötök, csak úgy néz ki hogy a konkurencia itt ingyen csinálja szóval nem is kell foglalkozni vele. Ha mást akarnál venni az se tetszene senkinek, szóval ne érdekeljen.

Én amúgy azt mondom hogy ha nincs annyira messze akkor menj be érte. Ha ez nem lehetséges akkor beszélj haveroddal hogy esetleg előre fizeted a boltnak a pénzt és haverod már csak átveszi. Ha meg hozzájuk se rendelheted akkor csináld azt hogy valami közeli nyílvános helyre rendeled. Én is ezt csináltam csak én videójátékot vettem. Ilyenkor a futár felhív, és én 5 perc alatt kint voltam, átvettem majd mentem tovább. Csak ilyenkor nem úgy kell hazaállítanod hogy "Anya! Apa! Megvan a pólóm, imádom!" hanem szépen hazafelé megnézegeted, örülsz neki és bevágod a szekrény aljára. Majd elkezded szépen egyre gyakrabban hordani. Ha megkérdezik honnan van akkor boltban vetted.

Mondom hogy én se szeretem ezt a stílust, de sok szerencsét kívánok hozzá! Szerintem vedd meg és hord egészséggel :)

2014. júl. 23. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!