Szüleim nem engedik, hogy nemzeti rockos, Harcos pólókat rendeljek a netről, mit tegyek?
Nem az a lényeg hogy mit, hanem hogy nem engedik hogy netről rendeljen. B*ammeg, én személy szerint gyűlölöm a nemzeti rockot, de ez kit érdekel? Semmi közöm hozzá hogy ő mit szeret, és senki másnak se! Istenem, tini. Ha ő ezt szeretné akkor vegye ezt.
De hidd el kérdező, óránkénti 500ft-ért mindenbe belekötök, csak úgy néz ki hogy a konkurencia itt ingyen csinálja szóval nem is kell foglalkozni vele. Ha mást akarnál venni az se tetszene senkinek, szóval ne érdekeljen.
Én amúgy azt mondom hogy ha nincs annyira messze akkor menj be érte. Ha ez nem lehetséges akkor beszélj haveroddal hogy esetleg előre fizeted a boltnak a pénzt és haverod már csak átveszi. Ha meg hozzájuk se rendelheted akkor csináld azt hogy valami közeli nyílvános helyre rendeled. Én is ezt csináltam csak én videójátékot vettem. Ilyenkor a futár felhív, és én 5 perc alatt kint voltam, átvettem majd mentem tovább. Csak ilyenkor nem úgy kell hazaállítanod hogy "Anya! Apa! Megvan a pólóm, imádom!" hanem szépen hazafelé megnézegeted, örülsz neki és bevágod a szekrény aljára. Majd elkezded szépen egyre gyakrabban hordani. Ha megkérdezik honnan van akkor boltban vetted.
Mondom hogy én se szeretem ezt a stílust, de sok szerencsét kívánok hozzá! Szerintem vedd meg és hord egészséggel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!