A mai lányok ennyire nem normálisak? Csak Mo-n van ez így hogy a magasságot nézik?
Nem egészen értem ezt.
Mielőtt kérdeznétek 180 cm vagyok.
A nők szeretik, ha a pasijuk magasabb náluk. De ez a fordított esetben is igaz, a legtöbb pasi jobb szereti, ha a barátnője alacsonyabb.
Ez egy evolúciós dolog. Az egész világ ilyen elcseszett...
Remélem érzed a szarkazmust.
De nem a magasság a fő szempont párválasztáskor.
1.ma ez a normális
2.bizonyára más országokban is hatással van a lányokra a fiú magassága, bár az tény, hogy felvilágosultabb országokban lazábbak a feltételek.
3.a lányok biológiai-pszichológiai és társadalmi okokból a magasabb(idősebb, gazdagabb, erősebb, stb) férfiakat részesítik előnyben. ez azt jelenti, hogy a lányok többsége akkor is ilyen párt választ magának, ha valaki más tetszik neki.
3.1.a lányok alapvetően a társadalmi pozíciójukat fejezik i a férfival. ha egy lány alacsony/csúnya/fiatal/szegény sráccal jár, az nem normális, és biztos nem tud másmilyet fogni magának. ezek sokszor tudatalatt működnek.
Ez mashol is igy van.
Egy ferfi nekem(es sok mas nonek/lanynak) 180cm alatt alacsony. Ez van.
A fiuk meg a vekony, szep, modell alkatu, nagymellu lanyokat szeretik.
Szerintem igazan nem lehet emiatt a noket szidni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!