Szerintetek ezek normálisak?
Nem biztos, hogy ide tartozik, de ahova tartozik túlságon elfogultak emberek.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__allatvedelem__4673669..
a kérdést én tettem fel most komolyan, szerintetek normális hogy ezek szerint fontosabb egy állat élete mint egy emberé? egy érvet nem tudtak felsorolni, csak azt mondták el milliószor hogy nem szeretem az állatokat ( pedig igen csak van realitásom) meg azt hpgy akaszam fel magam...
Igen, normálisak.
De te nagyon küzdesz azért, hogy találj egy olyan közösséget, akik utálják az állatokat...biztosan fogsz találni, remélem jól fogod magad ott érezni.
Az én kérdésem meg az, hogy fontosabb egy állat élete, mint egy emberé? Attól függ, milyen emberé...ha választani kellene, hogy egy jellemtelen, érzéketlen szaralakért menjek be a tűzbe, aki tahókián nevelkedett, szocializálatlan környezetben, ahol ütötték verték az állatokat, vagy egy kiscicáért, egyértelműen a cicát választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!