Gyűlölöm az apámat, mit tegyek vele?
Figyelt kérdés
#castitun
2014. júl. 21. 16:45
2/12 A kérdező kommentje:
gyerek óta kínoz,bánt lelkileg.
2014. júl. 21. 16:50
3/12 anonim válasza:
na ebből nem sok minden derült ki. Mit csinál pontosan? Hány éves vagy? Még nála laksz?
4/12 A kérdező kommentje:
Igen sajnos 19 éves vagyok egyetemre járok,dolgozok,de úgy beszél velem mint egy senkivel,hozzáteszem az apámnak nincs diplomája egy nulla pék,semmihez nem ért férfi létére.
2014. júl. 21. 16:56
5/12 anonim válasza:
ha valaki pék, azt sem szabad "lenullázni", az is munka, mint a többi.
Kicsit kifejtenéd, hogy szerinted miért csinálja?
6/12 anonim válasza:
Ha volna diplomája akkor minden OK??????
7/12 A kérdező kommentje:
honnan tudjam miért csinálja,amúgy is ilyen kétszínű ember mindenkit kibeszél,lenulláz ,és szid mindenkit,ha nincs ott persze az illető,azt hiszi az a munka amit ő csinál...
Az mellet még a saját feleségének se segít semmiben,hazamegy ledől és alszik,ennyi..más szóval megcsinált minket és kész
2014. júl. 21. 17:10
8/12 811 válasza:
"A gép forog, az alkotó pihen"
"Alma nem esik messze a fájától"
9/12 anonim válasza:
"Gyűlölöm az apámat, mit tegyek vele?"
Önállósodj költözz el minél hamarabb ha lehet és hagyd a fenébe. 3 voltam.
10/12 anonim válasza:
Költözz el ,tapasztalat utálom én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!