Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak! Ugye, még van köztete...

Férfiak! Ugye, még van köztetek olyan, aki nem iszik, nem cigizik, nem bulizik, és nincsen hatalmas haveri társasága?

Figyelt kérdés
Egy kicsit kiábrándultam az előző kapcsolatomból, mint embertípusból. És nem akarok senkit sem megsérteni, csak kiváncsi vagyok, hogy van-e még reményem. Mert én ilyen bent ülős típus vagyok.
2014. júl. 17. 17:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
rengeteg ilyen van, de az életviteletek miatt enm talákoztok. ha neten is ismerkedsz,akkor van esélyed.
2014. júl. 17. 18:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem cigizek, nem iszok, nem bulizok és nincs hatalmas haveri társaságom sem. Ugye tudod, hogy ez sem jó?
2014. júl. 17. 18:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Üdv! Nem dohányzok néha iszok de csak mértékkel vannak haverok de van fontossági sorrend. Ha van kedved írj 24F
2014. júl. 17. 18:35
 14/17 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok. 26F
2014. júl. 17. 19:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Aki nem iszik, az dehidratációban elhalálozik.
2014. júl. 17. 19:12
 16/17 anonim ***** válasza:

Nincsenek barátaim, nem tudom, hogyan kell baráti viszonyt kialakítani emberekkel se nőkkel se férfiakkal, ebből kifolyólag nem megyek bulizni sem, mert nincs kivel, egyedül pedig rosszul érezném magam a bulizó emberek között. Ha tudnék spontán haverkodni emberekkel, lehet el is szánnám magam. Nem dohányzok és csak mértékkel iszom. Az első két pont miatt viszont elég gyakran érzem piszkosul sz*r*l magam. Például amikor napok óta 6 km-re hallom a dübörgő zenét az EFOTT-ról és a boltban karszalagos korombeli fiatalokat látok hemzsegni vagy amikor ismerősök posztolnak róla FB-n.

De ne aggódj, van remény talán nem mindenki szerez mély lelki sebeket amiatt, hogy amikor jelzi mások felé, hogy szívesen menne velük valahova akkor is nagy ívben leszarják...

2014. júl. 17. 19:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen, ilyen vagyok én is:(, de azért szeretnék ismerkedni :).
2014. júl. 17. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!