Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Pár napja a körútom megállt...

Pár napja a körútom megállt egy hatalmas merci, a parkolóőr megakarta bírságolni, erre egy Ogre azt mondta, ennek a kocsinak nem kell jegy. Ilyen tényleg létezik?

Figyelt kérdés

Sétáltam mikor megláttam egy hatalmas fekete mercit.Kiszállt belőle egy olyan ember, hogy fekete laci elszégyellte volna magát ha látta volna .Bement az egyik üzletbe, de a parkolóőr nemsokára ott is volt.

Egyből csomagot akart rá rakni, de emberünk az üzletből észrevette.

Kijött, és mikor meglátta a parkolóőrt, már láttam rajta, hogy azt is bánta hogy észrevette a mercit.

A tulaj megindult felé, ekkor már erősen nagyokat nyelt és látszódott rajta hogy megijedt.

Megállt a szegény előtt egy 2 méteres 150kilós ogre, akinek a karja legalább majdnem másfélszer akkora volt mint a parkolós combja.

Erre csak annyit kérdezett, mit akartál azzal a kocsival?

A parkolós valamit makogott, majd az ogre annyit mondott hogy nem kell rá parkolójegy.

A parkolós még elnézést is kért, és úgy elsietett hogy még a többi kocsit is elfelejtett megnézni, hogy van-e parkoló jegy.

Ilyen előfordulhat még a mai világban?

2014. ápr. 30. 09:23
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

El tudom képzelni.

Vannak fura alakok.

A parkolóőr meg nem hülye, hogy egy autó miatt összeveresse magát. Neki mindegy, hogy eggyel több vagy kevesebb csomagot oszt ki aznap.

2014. ápr. 30. 09:31
 2/10 anonim ***** válasza:
62%

Én ráraktam volna a csomagot, csak úgy kíváncsiságból, hogy mégis mi lesz.

Gondolom én gyorsabban futottam volna, mint a hegyomlás, a 150kilójával.

2014. ápr. 30. 09:32
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Létezik bezony! Még ennél cifrább is! Gyere csak át Roma(á)niába, meglátod....
2014. ápr. 30. 09:37
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Ezek azok a mercik, amik 20milliósak, de az indexet kispórolták belőle? :)
2014. ápr. 30. 09:47
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

Roma(á)niában milyen viszonyok uralkodnak?

hogy ezt írod?

Ott is vannak ilyenek?

2014. ápr. 30. 09:47
 6/10 anonim ***** válasza:
55%
Ezek azok a mercik, amit csak a full gazdagok tudnak eltartani,vagy a hülyék. :) megváltoztat,nagyobb,tekintélyesebb leszel tőle,megállhatsz az út közepén ,járó motorral ott hagyod,senkinek eszébe nem jutna megkarcolni,vagy ellopni.Cserébe viszont annyit eszik mint egy kamion,és annyit fizetsz rá,hogy a gatyád is rámegy.
2014. ápr. 30. 10:29
 7/10 anonim ***** válasza:
49%
Az ilyenek miatt kellene a rendszernek teljesen automatizáltnak lennie.
2014. ápr. 30. 10:47
 8/10 anonim ***** válasza:
36%
Játsszunk el a gondolattal, a kérdezõnél történetesen kéznél van a telefonja, és levideózza ahogy a hegyomlás halálra veri a parkolóõrt egy heves szóváltás után, a felvétel készítõje a koronatanú, a hegyomlás meg ül a vádlottak padján, és az itélethirdetés(20 év) után feláll majd azt mondja a bírónak: ugyan már öcsém, jól átgondoltad te ezt, nem kell több ember a Magyar börtönökbe. A bíró meg ettõl teljesen összerondítja a nadrágját és sûrû bocsánatkérés után felmenti a hegyomlást. A bíróságig meg már 25 km-es a kocsisor mert a hegyomlás széltébe-hosszába állt meg a nagy Fekete mercivel
2014. ápr. 30. 11:38
 9/10 anonim ***** válasza:
A parkolásnak ingyenesnek kellene lenni. Egyrészt. Amúgy igen bezony ám megtörténhet, a megfélemlítés elég hatásos tud lenni, ha az nem elég kinézhet egy két orbba vágás is, ez így működik.
2014. máj. 26. 17:16
 10/10 anonim válasza:
Simán lehet hogy diplomata. Rájuk más szabályok vonatkoznak
2021. aug. 20. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!