Pár napja a körútom megállt egy hatalmas merci, a parkolóőr megakarta bírságolni, erre egy Ogre azt mondta, ennek a kocsinak nem kell jegy. Ilyen tényleg létezik?
Sétáltam mikor megláttam egy hatalmas fekete mercit.Kiszállt belőle egy olyan ember, hogy fekete laci elszégyellte volna magát ha látta volna .Bement az egyik üzletbe, de a parkolóőr nemsokára ott is volt.
Egyből csomagot akart rá rakni, de emberünk az üzletből észrevette.
Kijött, és mikor meglátta a parkolóőrt, már láttam rajta, hogy azt is bánta hogy észrevette a mercit.
A tulaj megindult felé, ekkor már erősen nagyokat nyelt és látszódott rajta hogy megijedt.
Megállt a szegény előtt egy 2 méteres 150kilós ogre, akinek a karja legalább majdnem másfélszer akkora volt mint a parkolós combja.
Erre csak annyit kérdezett, mit akartál azzal a kocsival?
A parkolós valamit makogott, majd az ogre annyit mondott hogy nem kell rá parkolójegy.
A parkolós még elnézést is kért, és úgy elsietett hogy még a többi kocsit is elfelejtett megnézni, hogy van-e parkoló jegy.
Ilyen előfordulhat még a mai világban?
El tudom képzelni.
Vannak fura alakok.
A parkolóőr meg nem hülye, hogy egy autó miatt összeveresse magát. Neki mindegy, hogy eggyel több vagy kevesebb csomagot oszt ki aznap.
Én ráraktam volna a csomagot, csak úgy kíváncsiságból, hogy mégis mi lesz.
Gondolom én gyorsabban futottam volna, mint a hegyomlás, a 150kilójával.
Roma(á)niában milyen viszonyok uralkodnak?
hogy ezt írod?
Ott is vannak ilyenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!