1/8 anonim válasza:
Igen. Lediplomáztam, azt tanulhattam ami érdekelt, jó állásom lesz, a továbbiakban is van lehetőségem tanulni. A családommal minden rendben, a kapcsolatomért is hálát adhatok. Jól érzem magam, sokat "kreatívkodhatok", érdekes hobbit találtam.
Az egészségemmel vannak kisebb zűrök, de mind "javítható".
Te?
2/8 anonim válasza:
Igen, azt hiszem igen. :) A kapcsolatomban minden rendben van, a családi szál is kezd helyre jönni, tanulhatok, azt tehetem amit szeretek, illetve az egészségem is kezd helyre jönni. Nem minden 110%-os, de a lényeg hogy jó úton vagyok, ezt érzem jelenleg.
3/8 anonim válasza:
Összképet tekintve egy gyenge igen. Bár sok lelki kétség gyötör. Nincs barátnőm sem. Ha lenne, akkor szerintem sok mindennel már nem foglalkoznék, az megoldana mindent. Tényleg, ha lenne, akkor maximálisan igen lenne a válaszom, mert a többi körülménnyel elégedett vagyok.
4/8 anonim válasza:
Nem. Ma megszakadt az a barátság, ami talán a legfontosabb volt nekem mind közül.
5/8 sándorjános válasza:
Igen :) Szakmai sikereim vannak kezdő grafikusként! Juhú... bár sok mindenről le kellett mondanom érte pl. barátnő, "normális emberi élet" (a művészet megköveteli), nem is szeretnek sokan, biztos tudálékosnak, pökhendinek neveznek a hátam mögött. Én csak szeretek fejlődni, azt szeretem, ami fejleszt és semmi mást, másról se beszélek, csak hogy hogyan foglalom le magam szabadidőmben, ami egyszersmind a munkaidőm is. Valamint kihevertem korai sérelmeim és megmutathatom azok számára, akik ezeket okozták, meg elítéltek, hogy "leszek valaki" és ezt az orruk alá dörgölhetem. :D Önző és produktív bosszú.
6/8 anonim válasza:
Nem, nincs miért. Tisztára mechanikusan élek, dolgozok, az embereket (és viszont) nem szeretnek, akkor mire fel legyek boldog? Ez amúgy is csak egy kitaláció =a boldogság)...
7/8 anonim válasza:
Többnyire igen, csak mostanában kicsit letargikus a hangulatom egy srác miatt. De amúgy hapyy van :D
8/8 anonim válasza:
Boldog, mert 20 éves vagyok, nincs gyerekem, nincs kapcsolatom, nincs részletfizetésem, és tegnap összesen úgy 16 családnak és gyermeknek okozhattam örömöt. És még kitudja mennyi embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!