Boldog ember vagy?
Figyelt kérdés
Ha igen, mi a boldogságod forrása?
Ha nem, akkor mi tenne igazán boldoggá?
2014. jún. 4. 22:29
1/17 anonim válasza:
Igen. :)
Az okát egyszerűen az, hogy sikerült kibékülnöm a világgal, magammal, meg mindennel, egyszóval megtaláltam a lelki békémet.
3/17 anonim válasza:
valami átmeneti állapot. boldog lehetnék, mert jól tanulok, van spórolt pénzem és jön a nyár, vannak barátaim, haverjaim, van egy jó társaság körülöttem. viszont nincs barátnőm és ezért sok mindent megadnék. rettenetesen lusta vagyok, ami szintén elszomorít. túl sokat agyalok a jövőmön nem a jelenben élek és ez szintén kétségbe ejt.
5/17 anonim válasza:
Motoros vagyok,tehát boldog is! :)
7/17 anonim válasza:
Nem, soha nem is leszek az, max a halálom pillanatában.
8/17 anonim válasza:
Nekem elég rosszul mennek a suliban a dolgaim, és otthon is, a szüleimmel. Mégis azt hiszem, hogy boldog vagyok. Szerelmes vagyok. Ez a fiú a boldogságom forrása:) 17/L
9/17 anonim válasza:
sok boldog embertől megkérdezném, hogy miért, és főleg kinek hazudnak? higgyem el, hogy a boldog élethez hozzátartozik, hogy egy ilyen szánalmas oldalon nézelődjenek? röhej az egész
10/17 anonim válasza:
Nem része, de nem is zárja ki egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!