Miért várják el, egyes romák, hogy mindig köszönjek nekik? És miért sértődnek meg, ha nem köszönök vissza? Vagy ez is csak egy ürügy, a sok százezer közül, hogy belénk kössenek?
A jóravaló barátaidnak igaza van, ez csak egy kötekedés.
Valamint a kevésbé jóravaló romákról az ember már messziről látja (pl. öltözködésük, hangoskodásuk, vagy pusztán bőrszínűk alapján), hogy kerülnivalóak, így meg is teszik, még rájuk se néznek. Ha a romák sokszor ezt tapasztalják, akkor később kényszeresen provokálják az embereket. Rájuk köszönnek, hogy reakciót, választ csikarjanak ki belőlük. Mint a hajléktalanok - őket is nagy ívben kerülik, így aggresszív módon hívják fel magukra a figyelmet.
A vér nem válik vizzé kedves 5,6,7-es kommentelõ.
Mint ahogy kutyából sem lesz szalonna. Magyar vagyok, és én még nem láttam jóravaló romát, meg akirõl sokan azt hitték hogy az arról is kiderült hogy adót csalt meg a saját erdõlyén kivül a szomszéd fáit is vágatta, és õ ment feljelentést tenni hogy lopják a tüzifáját.
Nem vagyok se rasszista se jobbikos. Csak nekem furcsa volt az a két szó együtt.
8/8 Nekem a te hozzállásod furcsa. Az, hogy te még nem láttál jóravaló romát csak a te szűklátókörödről árulkodik.
"Hazugság, szemtelen hazugság, mit milliók cáfolnak meg." Egyébként nézz jobban körbe, és a magyarok között is megtalálod azokat a bűnözőket akikről írtál.Nem tudom, hogy milyen párthoz tartozol én nem erre nézek, lehetsz bármilyen, de amit írtál és ahogy írtad az megáll a magyarokra is, sőt!!Nem védeni akarom őket, de azt gondolom, hogy általánosítani azért nem kellene. A megbélyegzés ok nélkül senkinek sem jó. Az adott személlyel úgy gondolom helyes, ha az ügynek megfelelően járunk el, de egykalap alá sorolni mindenkit nem helyes, mert minden nemzetben, minden társadalmi szinten megtalálhatók, jóravaló és kevésbé jóravaló egyének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!