Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vannak olyan (40-50éves)...

Miért vannak olyan (40-50éves) tuskó emberek akik 14-16 éves lányokra buknak / zaklatják őket?

Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 16:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Mert ilyenek. én a munkám miatt sok 40-50-es pasassal találkozom és rengeteg -sokszor elképesztően pofátlan stílusban- nyílt ajánlatokat ad. Egyébként 20 éves vagyok és a munkakörömben megszabott egyenruhában vagyok (térd alá érő szoknya, nyakig gombolt blúz). Én szimplán szánalmas nyomorékoknak tartom őket, akiknek a gyerekük vagy az unokájuk után kéne futkosni, nem nők után.
2014. júl. 11. 19:57
 22/24 anonim ***** válasza:

Szóval ha valaki merészel kicsit csinosabban felöltözni, akkor rögtön k-rva és hagynia kéne, hogy minden sarkon megd-gják... Értem, akkor már szaladok is beszerezni néhány burkát. Igazán szégyellném magam, ha néhány szerencsétlen, kevés önkontrollal megáldott férfi miattam kerülne börtönbe zaklatás vagy szexuális erőszak miatt. Hiszen tudjuk, hogy a szex az a teremtés koronájának mindig, minden körülmények között jár.

*facepalm*

2014. júl. 11. 20:07
 23/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, és ők honnan tudnák ránézésre, hány éves vagy? És Te is honnan tudod ránézésre, hjogy ők hány évesek? Lehet kinézel huszon-akárhánynak (főleg kihívó ruhában meg sminkkel), ők meg lehet fiatalabbak, mint ahogy Te tippeled, lehet csak harmincasok.
2014. júl. 11. 20:17
 24/24 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok és nem nézek ki 20on valahánynak... De akik leszólítottak azok nagyszüleimmel azonos korosztály... :D :(
2014. júl. 11. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!