Ti nektek mennyire szoros a kapcsolatotok a legjobb barátotokkal? ( inkább lányokra gondolok)
pl.:
Mennyi időt töltötök együtt , meg ha mondjuk össze jön valamelyikőtök valakivel akkor teljesen elhanyagoljátok egymást , mondjuk ez attól is függ hogy suliból jön össze vagy sem.?
A barátságunk nagyon bensőséges, több mint egy évtizede tart, napi szinten tart a kapcsolattartás - már nem járunk suliba.
Ez idő alatt nem volt kapcsolata egyikünknek sem, így nem tom mennyire fog változni ha lesz.
A mi barátságunk már jó pár éve tart. Még általános iskola 7.osztályában kezdődött. Akkor kerültem abba a suliba, az első nap jóba lettünk.
Középsuliban mindeketten máshova jártunk.De napiszinten beszéltünk, a találkozások viszont korlátozódtak a hétvégékre.Nekem közben volt több éves kapcsolatom,de igazából ez semmit nem befolyásolt,ugyanúgy beszéltünk napi szinten+találkoztunk.
Aztán én egyetemre járok,másik városban ráadásul.Egy évig ott is laktam.
De ez sem befolyásolt semmit.:D
Remélem ez így is fog maradni,bárhogyan is alakul majd az életünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!