Miért vannak olyan (40-50éves) tuskó emberek akik 14-16 éves lányokra buknak / zaklatják őket?
Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 16:55
12/24 anonim válasza:
Szerintem azért írta, hogy csak férfiak, mert a nők általában nem nyomulnak nőkre, jó, vannak kivételek, meg vannak leszbikusok, de alapvetően egy férfi nyomul a lányokra.
13/24 anonim válasza:
A pedok a gyerekekre mennek. A 16évesek már fiatalkorúak.
14/24 anonim válasza:
11. Elég szegényes a tudásod, ha szerinted ez a pedofília.
16/24 A kérdező kommentje:
Köszi az ÉRTELMES válaszokat!! :)
2014. júl. 11. 17:52
17/24 anonim válasza:
Miért vannak olyan (18-20 éves) tuskó emberek,akik 40-50-60 éves faszikra buknak/koptatják a 600-as SEL Mercijük anyósülését?
(csajokra gondoltam persze)
18/24 anonim válasza:
Gondolom azért, mert vonzóbb a friss hús.
19/24 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert engem annyira idegesítenek. :( ma is mentem a járdán (semmi kihívó cucc) és 3x is oda szólogattak nekem. Attól h nem vagyok csúnya még ri***c se...
2014. júl. 11. 19:05
20/24 anonim válasza:
Mert rengeteg 14-16 éves úgy viselkedik, mint a szűzk...rvák. Fenekük, cs.csük, p..csájuk kint lóg, teszik magukat mindenki előtt, de ha valaki akar tőlük valamit, akkor pedig meg vannak sértődve.
Az unintelligens barlanglakókkal nem kell foglalkozni. Ők mindenkinek beszólogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!