Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik a kedvenc csokid?

Melyik a kedvenc csokid?

Figyelt kérdés
2014. júl. 10. 20:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
A Duplót imádom, meg az összes Milkát. :) igazából csak az ét csokit nem kedvelem annyira.
2014. júl. 10. 20:34
 12/19 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, hogy egy ilyen kérdés (ami amúgy feldobhatná az ember napját,mert miért ne) miért vált ki ennyire csúnya dolgokat egy emberből. Neked is további szép estét :)
2014. júl. 10. 20:40
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a kedvenceim, bocsi, nem tudok választani:)

Milka Alpesi tejcsokoládé

Milka Daim

Milka Caramel

Milka Toffe

Milka Meggyes tejszínes

Valamint imádom még a Cherry Queen-t, de az bonbon.

2014. júl. 10. 20:57
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Minden ami Kinder:)*.* Kindertojás, Kinder buenó, kinder maxi, kinder tejszelet, kinder pengui, kinder maxiking, kinder joy, kinder happyhippo, kinder schokobons, kinder paradiso.
2014. júl. 10. 20:59
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem a könnyedebb, krémes csokikat: Kinder Bueno és Kinder Joy, Kinder Maxi King.

A mogyorósakat is szeretem, táblás közül az egészmogyorós és a sztracsatellás a kedvencem.

Amit nem szeretek: joghurtos és gyümölcsös csokik, kivétel a kekszes-barackos, és a meggyet szeretem csokival. A sport szeletet sem szeretem, valamint a többi rumos csokit.

Ami nagy kedvencem volt, de kivonták a forgalomból: Sport Duomax. Imádtam, komolyan, hét éve vonták ki, de még ma is sóvárgok utána. Rengeteget ettem belőle gyerekként.

2014. júl. 10. 21:20
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

A Kindereseket én is imádom, valamint a marcipánosokat. Van a Lidl-ben valami 70%-os málnás, az is a kedvencem.

Amit utálok, az a karameles milka, émelygős, édes, és szerintem semmi karameles íze nincs.

2014. júl. 10. 22:30
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Az én kedvencem a chilis csoki! <3

Sokan megijednek tőle, meg élből elutasítják, de egyszer mindenképp megéri kipróbálni. Alapjában nem szeretem a csípős dolgokat, én is sokáig ódzkodtam tőle. Aztán egyszer voltunk egy cukrászdában, ahol találtam egy nagyon szimpatikus csokis sütit, de már csak a chilis verzió volt belőle, én meg úgy voltam vele kipróbálom, bajom nem lesz tőle. Azóta imádom! =D Ahogy az édes csokoládé és az a kis csípős mellék keveredik, az valami elképesztő. :)

2014. júl. 11. 08:17
 18/19 A kérdező kommentje:

Amit írtatok mind finom.

Egyszer ettem chilis csokit egy csokifesztiválon, az is jó volt.

2014. júl. 11. 10:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Kinder Bueno minden mennyiségben <33333
2014. júl. 16. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!