Melyik a kedvenc csokid?
Ezek a kedvenceim, bocsi, nem tudok választani:)
Milka Alpesi tejcsokoládé
Milka Daim
Milka Caramel
Milka Toffe
Milka Meggyes tejszínes
Valamint imádom még a Cherry Queen-t, de az bonbon.
Szeretem a könnyedebb, krémes csokikat: Kinder Bueno és Kinder Joy, Kinder Maxi King.
A mogyorósakat is szeretem, táblás közül az egészmogyorós és a sztracsatellás a kedvencem.
Amit nem szeretek: joghurtos és gyümölcsös csokik, kivétel a kekszes-barackos, és a meggyet szeretem csokival. A sport szeletet sem szeretem, valamint a többi rumos csokit.
Ami nagy kedvencem volt, de kivonták a forgalomból: Sport Duomax. Imádtam, komolyan, hét éve vonták ki, de még ma is sóvárgok utána. Rengeteget ettem belőle gyerekként.
A Kindereseket én is imádom, valamint a marcipánosokat. Van a Lidl-ben valami 70%-os málnás, az is a kedvencem.
Amit utálok, az a karameles milka, émelygős, édes, és szerintem semmi karameles íze nincs.
Az én kedvencem a chilis csoki! <3
Sokan megijednek tőle, meg élből elutasítják, de egyszer mindenképp megéri kipróbálni. Alapjában nem szeretem a csípős dolgokat, én is sokáig ódzkodtam tőle. Aztán egyszer voltunk egy cukrászdában, ahol találtam egy nagyon szimpatikus csokis sütit, de már csak a chilis verzió volt belőle, én meg úgy voltam vele kipróbálom, bajom nem lesz tőle. Azóta imádom! =D Ahogy az édes csokoládé és az a kis csípős mellék keveredik, az valami elképesztő. :)
Amit írtatok mind finom.
Egyszer ettem chilis csokit egy csokifesztiválon, az is jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!