Mi a kedvenc évszakod és állatod és indokold három-három jellemzővel miért?
Miért az az évszak és milyenek találod, jellemezed három jelzővel.
Miért az a kedvenc állatod, mi az amiért szereted azt az állatod, milyenek találod.
Én csak kedvenc éghajlatot tudok, az az, ami az Azori-szigeteken van: délelőtt eső 11-ig, utána tavasz 20 fok körül, és délután 2 óra strandidő 26-30 fok.
Imádom az esőt és a tavaszi hőmérsékletet.:)
A délutáni meleg meg arra jó, hogy felmelegíti a házakat és nincs szükség fűtésre a lakásokban.
Állat: koboldmaki, mert hasonlít rám.:) Vagy nemtommér.
Meg még... mókus talán... meg süni!
A kedvenc évszakom a tavasz. Szerintem ilyenkor (főleg a közepén) a legkellemesebb az idő, nincs túl hideg sem meleg. Rengeteg a virág, a kedvenceim a jácint, a gyöngyvirág és az ibolya is ilyenkor nyílik. A virágoknak köszönhetően pedig minden szép színes lesz és előjön az a "tavasz illat". Sokat lehet bicajozni, kutyát sétáltatni.
A kedvenc állatom pedig a grönlandi fóka. Szimplán aranyos. Főleg mikor pici, úgy néz ki mint egy fehér, szőrös zsák nagy fekete szemekkel, ami a földön hever. Nem hinnéd, hogy képes megmozdulni:)...Aztán felnő és nagy szürke zsák lesz dús bunda nélkül, de azért egész aranyos úgy is:)
Kedvenc évszak: ösz: Mert szép színek vannak benne, ilyenkor szokott fújni a legjobban a szél,és hűvösebb van.
meg a tavasz: Mert ilyenkor kezdődik az élet igazán, szép színek és illatok vannak,ilyenkor a legaktívabbak a madarak. :)
Kedvenc állat: a macskafélék: Mert szabadok és önállóak, és persze szépek :). medve: nyugis, Farkas: mert titokzatos, madarak: szabadok, elrepülnek bárhová.
a kedvenc évszakom a tél, mert
-télen nincsenek szúnyogok
-imádok téli estéken a városban sétálni, mert gyönyörű, amikor ki van világítva minden és az összes házat hó fedi
-télen a hideg miatt több ruhát kell viselni
az egyik kedvenc állatom a macska, mert
-nincs cukibb dolog egy kiscicánál
-kevesebb gondozást igényelnek, mint mondjuk egy kutya
-viccesek
a másik kedvenc állatom a galamb, mert
-viccesek, ahogy sétálás közben úgy mozgatják a fejüket, mintha zenét hallgatnának xd
-nem félnek az emberektől annyira és simán elsétálhatok mellettük anélkül, hogy elrepülnének, mikor észreveszik, hogy közelebb vagyok náluk 5 m-nél
-engem még sosem szartak le, az viszont vicces, amikor más embereket így leszarnak az utcán XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!