Mitől lettem ennyire határozatlan?
Figyelt kérdés
Régebben én voltam a határozottság megtestesítője, mindig voltak terveim és céljaim, pontosan tudtam, hogy mit és miért akarok csinálni.
Az elmúlt fél évben viszont elég sok minden történt, és úgy érzem teljesen elvesztem. Mások még mindig olyan határozottnak látnak, mint rég, de minden döntést halogatok, és minden egyes döntésemet megkérdőjelezem, nem vagyok biztos magban, nem tudom mit akarok.
Szerintetek mitől lehet?
17/L
(Nem hiszem, hogy a 'kamaszkortól', mert én azon a pofátlan-énvagyokazisten-tombolós korszakomon már rég túlvagyok.)
2014. júl. 8. 22:30
1/2 anonim válasza:
Lehet ez az utója! Amúgy mindenkivel megesik, hogy időnként elhagyja magát, kedvetlen, hirtelen szerencse vagy éppen szerencsétlenség sora éri, vagy csak úgy megváltozik valami, azt pár hét/hónap és visszaáll.
2/2 anonim válasza:
Talán kezdesz felnőni, és nem csak feketén/fehéren látod a világot, és kezdesz beilleszkedni a felnőttek világába.
Majd vissza fog térni a határozottságod ha tapasztaltabb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!