Hogyhogy ilyen lettem? 14/F
Szinte majdnem minden rossz dologért magamat érzem hibásnak(ami nem velem történt meg, és akkor is ha én egyáltalán nem tehetek róla), lelkiismeret furdalásom van egy csomó dolog miatt amit nem is én tettem meg, nem értem miért(de csak egy kis ideig, míg a dolog eszemben van).
Az utóbbi időben nagyon elkezdtek érdekelni a lányok. Eddig is úgy voltam vele, hogy lányt nem bántok és tisztelem őket, de ez most valami miatt az eddigiekhez képest nagyon megerősödött bennem, meg nagyon nem szívesen vesznék össze eggyel sem. Valami rosszat mondok és utána r*hadt rosszul érzem magam...
Meg mostanában nincs kedvem elmenni haverokhoz / haverokkal valahova, se semmihez... Max itthon gépezni, pedig ez régebben nem volt így. A "dolgozástól"(házimunka - favágás, hordás, meg ilyenek) is elment a kedvem teljesen, pedig tavaly meg munkamániás voltam :D
stb, stb... még írhatnám tovább is. Másnál is volt már ilyen?
Ez elmúlik majd? (nem ez a rész: "Az utóbbi időben nagyon elkezdtek érdekelni a lányok..." :D, hanem az eleje meg a vége. Ez maradjon. :D)
szia!
Igen, elmúlik. Ez a serdülőkor nehezebb része. Változások zajlanak benned minden szinten. A hormonok miatt megváltozol, változik az érdeklődési köröd, enyhe depresszió is jelentkezhet.
Valahogy túléled majd, mindenki átesik rajta!
Ha van kedvenc zenekarod, hallgass sok zenét (persze, ha szereted). Nekem sokat segített annak idején.
Ha van kutyád, járj el sokat vele sétálni.
Amúgy a mozgás jót tesz!
Helló!
Rendben, köszönöm! :)
Amúgy sokat szoktam zenét hallgatni, pl. most is.
Attól, hogy esetleg nincs kedved még elővehetnél érdekes könyveket, vagy "azért is" megcsinálod a házimunka rád eső részét, "azért is" magadra erőlteted a jó kedvet.
Meg lehet csinálni... Körbenézel, megnézed az apró dolgokat amik körül vesznek. Megnézed a füvet, fákat közelről, rácsodálkozol a gyönyörű természetre, és észreveszed, hogy szép az idő, lágyan fúj a szél stb... Ezek olyan apró dolgok, amiket ha észreveszel, megadják azt a jó életérzést, feltöltenek energiával, dinamikával, feltöltik a lelkedet.
Röhejesen hangozhat, pedig ha kipróbálod, szerintem bejönne neked is.
A gép előtt ülve nem leszel inspirált semmire. Ingerszegény közeg az internet a "kinti világhoz" képest...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!