Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én miért agyalok annyit az...

Én miért agyalok annyit az ajándékokon a férjemet meg hogyhogy nem izgatja egyáltalán?

Figyelt kérdés
Most lesz egy rakás szülinap, névnap, húsvét, azt sem tudom kinek mit kéne adni, de nem értem miért mindig nekem kell ezen gondolkozni? Ha én nem tenném, a férjem nem venne senkinek semmit. Mondjuk neki csak két rokona van, nekem meg sok sajnos. De annyira kimerítő ez nekem egész évben. :(
2014. ápr. 14. 11:14
 1/9 amanda baba válasza:
Szerintem a férjed úgy gondolja, hogy ajándék választásban profi vagy,és simán rád bizza.
2014. ápr. 14. 11:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem, én inkább úgy érzem, hogy sajnálja a pénzt ajándékokra és hülyeségnek találja az egész ajándékozási procedúrát. Amikor neki van valami ünnep, kinéz magának 30-50 ezer forintos ajándékot, de a többieknek ne vegyünk semmit.
2014. ápr. 14. 11:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Bízz a megérzésedben, és ne agyalj sokat rajta. Csak úgy spontán, az lesz a tuti.
2014. ápr. 14. 11:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy feleslegesnek tartja ezt a nagy ajándékozást.

Mi már leszoktunk róla a szélesebb családban. Nem lehet bírni anyagilag, mert mindig van valakinek valamilyen. Csak a szűk kis családban van ajándékozás. Tágabb családban csak a kisgyerekek részére.

2014. ápr. 14. 11:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Azért kell neked ezen gondolkodni, mert csak te akarod ezt az ajándékozást és nem a férjed, tán tőle várod el, amikor ő nem is akarna ajándékozni?
2014. ápr. 14. 11:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Őt azért nem érdekli ki mit fog kapni, mert ő nem ért egyet ezzel a nagy ajándékozásos dologgal. Te liheged túl, akkor te is bajlódj vele alapon. És igaza is van, tudod?
2014. ápr. 14. 13:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Dehogy akarom én, de hát ha mi kapunk, akkor illene adni is, nem?
2014. ápr. 14. 13:45
 8/9 A kérdező kommentje:
És az a rossz az egészben, hogy mi a szülőktől nagyszülőktől mindig pénzt kapunk minden ünnepre, de mi meg nem adhatunk pénzt nekik, vagy igen?
2014. ápr. 14. 13:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Vagy csak úgy fogadjunk el mindent és mi meg adjunk csak virágot?
2014. ápr. 14. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!