Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elsősorban kinek a hibája,...

Elsősorban kinek a hibája, hogy ilyen lettem?

Figyelt kérdés
Az emberek változnak, felismerik mi jó nekik, mit kéne tenniük, mi lenne helyes - de néha nem azt teszik. Azt teszik, ami nem hazudtolja meg önmagukat. Jelen esetben, én az utóbbi időkben jórészt azt tettem, aminél nem éreztem azt, hogy kényszer lenne (nem csak család ráhatás, de magam erőltetésénél is). Őszintén, elítélendő, ha dühös vagyok? És ez a düh kihat a másokkal való viselkedésemre? Úgy értem, hogy nem teszem meg, amit mondanak (csak ha szívből jön, és akkor igenis megteszem). Elítélendő, hogy a dühöm miatt máshogy viszonyulok a családomhoz? Fiatal vagyok még, tehát változhatok. De az, hogy ilyen lettem, tényleg csak az én hibám? Tudom, eltudjuk dönteni, de azt hiszem én már feladtam...
2014. máj. 16. 17:53
1 2
 1/19 anonim válasza:
74%
akármit szívsz, én is kérek belőle
2014. máj. 16. 17:58
 2/19 Hengerelőhereverem ***** válasza:
84%
Ha csak azt teszed meg amihez kedved van és nem erőlteted meg magad akkor az életed egy helyben fog állni, mert te is egy helyben fogsz állni. Az előrehaladáshoz muszáj magadat megerőltetni, semmi sincs ingyen, kemény munkának meg van eredménye, ahogy a kemény semmittevésnek is van eredménye, a nagy semmi.Szerintem változtass a hozzáállásodon. A te életedért te vagy felelős, meg persze a szüleid olyan 20 éves korig.
2014. máj. 16. 17:59
 3/19 anonim ***** válasza:
60%
Az én hibám, hogy te ilyen lettél. És ezért most igy utólag is elnézést kérek.
2014. máj. 16. 18:08
 4/19 anonim ***** válasza:
81%
Hogy milyen ember vagy, az elsosorban a te hibad/erdemed, masodsorban a kornyezetede. Viszont elso, masod es harmadsorban is a te felelosseged!
2014. máj. 16. 18:11
 5/19 anonim ***** válasza:
81%
Nem, nem tudjuk eldönteni, főleg ebből a zagyva baromságból, amit leírtál. Minden emberre hat sokféle tényező, amik formálják őt, elsősorban a szülői háttér, ami meghatározó, de vannak más tényezők is, azt, hogy rád mi hatott azt csak hosszú pszichológussal való beszélgetések sora alatt lehet felderíteni. De minden amit te teszel az már a te hibád, felelősséged, amint nagykorú lettél.
2014. máj. 16. 18:21
 6/19 A kérdező kommentje:

3. máshol poénkodj legyél szíves...

Köszönöm a válaszokat!

2014. máj. 16. 18:22
 7/19 anonim ***** válasza:
72%
Nem írod, hogy hányezer éves vagy. Mert pl egy régészeti lelet csontváz milyen lett, nagyban függ , hogy a feltáráskor mennyire voltak körültekintőek. Tehát arra akarok rátérni, nem indokolt az "ilyen lettem " kifejezés. Folyton változhatunk, alakulunk és ~14 évtől egyre inkább tőlünk függ, hogyan, miképp. Ha indokolatlan erős dühösségek törnek rád, mélyére kellene nézni.. mitől? hogy tudnék uraltabb lenni?
2014. máj. 16. 18:25
 8/19 anonim ***** válasza:
74%

Most miért ostorozzátok a kérdezőt?

Föleg azok után hogy magamra vállaltam mindent. Továbbra is állitom, hogy egyértelmüen az én hibám!

2014. máj. 16. 18:26
 9/19 A kérdező kommentje:
20 leszek.
2014. máj. 16. 18:33
 10/19 A kérdező kommentje:

5. válaszoló. Pszichológus segített, amíg el nem ment az iskolámból. Akkor minden rendben volt.

Akkor hogy világos legyen: dührohamaim vannak. Állandóan düh dúl bennem és emiatt döntök úgy, ahogy. Jelen esetben, hogy nem teszem meg, amire kérnek. Sokáig azt tettem, elnéztem dolgokat, de mint mindenki életében, az enyémben is vannak dolgok, amiket nem tudok elnézni és képmutatóként jó pofizni. Így érthetőbb valamennyire? :)

2014. máj. 16. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!