Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vegődnek az emberek pár...

Miért vegődnek az emberek pár ezer ftos büntetés miatt? Vagy csak benne akarnak lenni a TVben, hogy "Megbüntettek! "?

Figyelt kérdés

Látok riportokat amikben megbüntetnek valakit a jegy hiánya miatt, vagy nem fogadja el az ellenőr a bérletet, és pár ezer ftos büntetés miatt vergődnek benne.

Értem, ha ezt egy szegény ember mondja, mert neki lehet 1 heti élelme veszik el mert kikell fizetnie a büntetést.

De láttam 1 riportot 1 lányról. Olyan 20 év körüli volt, és megbntették mert evett a buszon.

5 ezer ftra!

De mikor mutatták Iphonenal telefonált, meg Macbookkal interntezett(kb 300 ezer ft) és 5 ezer ft miatt pattogott hogy Őt megbüntették!

Szerintem akinek 100-300 ezer ftos telefonja/laptopja van annak nincs joga 5 ezer ftos büntetésen pattogni!

Miért akarnak ilyen 5 ezer ftos bntetésből ügyet csinálni?

Jó, ha 30-50-100 ezer ftos büntetést kapott volna én is ki lennék akadva!

De 5 ezer ftért miért kell kihívni a Tvt és pattogni?

2014. júl. 8. 19:51
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Magyarország tipikusan az az ország, ahol a hatóságok a piti tyúktolvajokat, meg buszon étkezőket és lapos bicikligumival közlekedőket üldözik, miközben a másik oldalon szabadon gyilkolnak, rabolnak és talicskázzák ki röhögve a milliárdokat.Nem csoda, hogy a béka segge alatt van az ország!Csak így tovább!
2014. júl. 9. 09:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!