Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vegődnek az emberek pár...

Miért vegődnek az emberek pár ezer ftos büntetés miatt? Vagy csak benne akarnak lenni a TVben, hogy "Megbüntettek! "?

Figyelt kérdés

Látok riportokat amikben megbüntetnek valakit a jegy hiánya miatt, vagy nem fogadja el az ellenőr a bérletet, és pár ezer ftos büntetés miatt vergődnek benne.

Értem, ha ezt egy szegény ember mondja, mert neki lehet 1 heti élelme veszik el mert kikell fizetnie a büntetést.

De láttam 1 riportot 1 lányról. Olyan 20 év körüli volt, és megbntették mert evett a buszon.

5 ezer ftra!

De mikor mutatták Iphonenal telefonált, meg Macbookkal interntezett(kb 300 ezer ft) és 5 ezer ft miatt pattogott hogy Őt megbüntették!

Szerintem akinek 100-300 ezer ftos telefonja/laptopja van annak nincs joga 5 ezer ftos büntetésen pattogni!

Miért akarnak ilyen 5 ezer ftos bntetésből ügyet csinálni?

Jó, ha 30-50-100 ezer ftos büntetést kapott volna én is ki lennék akadva!

De 5 ezer ftért miért kell kihívni a Tvt és pattogni?

2014. júl. 8. 19:51
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
vergődnek*
2014. júl. 8. 19:53
 2/31 anonim ***** válasza:
18%
Mindíg az nyíg legjobban kainek a legtöbb pénze van.
2014. júl. 8. 19:58
 3/31 anonim ***** válasza:
22%
Mert ezek az emberek az összes pénzüket elköltik a márkáikra. Másra már nem marad, a menőség elvisz mindent. Például rengeteg iskolás gyerek okostelefonjával nem is lehet hívni, mert nincs rajta pénz.
2014. júl. 8. 20:04
 4/31 anonim ***** válasza:
89%
Mert mindenki eszik a buszon. Naponta több tucat embert latok - olyan a munkám, hogy folyton jövök-megyek, bkv-vál. És ha nem is akar enni a jóember, csak belep egy metroaluljaroba, megcsapja a péksütemények illata, es mar veszi, eszi is. Ki van ez talalva rendesen. Én is baromira kiakadnek...!
2014. júl. 8. 20:12
 5/31 anonim ***** válasza:
82%

Én meg azon vergődöm, vajon miért kell minden piszlicsáré dologért tízezrekre megbüntetni az embereket, amikor volnának súlyosabb problémák, büntetni valók is!Evett a buszon?Na és??!Eddig úgy tudtam, az nem tilos.Vagy már azért is büntetnek, ha valaki büdösen, vagy hugyosan száll fel, mert van olyan is.De az is előfordul, hogy valami mondvacsinált okkal, vagy "tévesen" büntetnek, de persze perkálni kell.

A legtöbb ember ezt fontosabb dologra is tudná költeni, mert nem szarja a pénzt.Ha a bőre alatt is pénz lenne, nyilván nem utazna a kritikán aluli tömeg közlekedésen, hanem venne kocsit.

2014. júl. 8. 20:15
 6/31 anonim ***** válasza:
53%

Pár ezer? a BKV-s büntetés 16 ezer ft...

Amúgy meg nekem iphone-om van Macbookom, és tudod hogy??? Baromi sokat megdolgoztam érte, és évekig fizettem a részleteket...

Meg kéne nézni a másik oldalt.

2014. júl. 8. 20:28
 7/31 anonim ***** válasza:
52%
Mert meg vannak győződve róla, hogy nekik mindent szabad, és a gonosz közlekedési vállalat a szemét, amiért szabályokat merészel hozni és büntetni meri a szabályszegőket. Ugyanaz a kategória, mint azok a vezetők, akik a trafi miatt háborognak. Aki tisztában van a szabályokkal és betartja őket, azt nem büntetik meg, aki meg megszegi őket, vagy esetleg olyan ostoba, hogy el se olvassa a szabályzatot, mielőtt igénybe vesz egy szolgáltatást, az magára vessen.
2014. júl. 8. 20:28
 8/31 anonim ***** válasza:
65%

Én nem sajnálok senkit, akit (jogosan) megbüntetnek. Munkanélküli voltam hónapokig (bevétel nuku) és mentem három megállót a villamossal jegy nélkül. (sose szoktam bliccelni, most egyszerűen NEM VOLT MÁR PÉNZEM 380 Ft-os jegyre). Naná hogy megbüntettek. Mikor lett munkám, az első a 16 ezres csekk befizetése volt. Nem nyávogtam.. lógtam, elkaptak, fizettem.

Ma olvastam, hogy egy 6 ezer Ft-os parkolási bírság miatt a végrehajtó elárverezett egy 200 milliós ingatlant.. mindenki ki volt akadva. Miért is? A végrehajtó nem azonnal foglal, hanem előtte felszólít minimum párszor. Az ilyet nem tudom sajnálni. 200 milliós ingatlana van, de egy 6.000 Ft-os bírságot nehezére esett befizetni?

2014. júl. 8. 20:29
 9/31 anonim ***** válasza:
31%

Micsoda elméletek vannak itt... azért mert a metróaluljáróban árulnak ételt már meg is kapta a jogot hogy ezt a jármüvön egye meg. Én meg következő utasként üljek bele a szirupos, gyrosmaradékos ülésbe amit ez a tajparaszt maga után hagyott. A metrokocsi az egy étterem és bármilyen dzsuvát magad után hagyhatsz mert az neked jár.

Ha éhes vagy egyél otthon vagy a munkahelyeden ha megengedik. Ha azért eszel a buszon mert nincs időd otthon enni és a munkahelyeden nem engedik akkor kelj fel hamarabb és lesz az étkezésre időd. Nehogymár engem - és mindenki mást - büntess azért mert te lusta vagy 15 perccel elöbb felkelni.

2014. júl. 8. 20:41
 10/31 anonim ***** válasza:

Jaj,ezek a telefonok,meg laptopok mind részletre vett sz.rok,meg ilyen 0 Ft kezdőrészletes köcsögcsomagok.Csak kifelé látszanak lóvésnak az ilyen prolik,és igenis 5 rongy földhözvágja.

Az ilyen ócska kis surmóknál még divat is lógni a tömegközlekedésen...

2014. júl. 8. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!