Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vegődnek az emberek pár...

Miért vegődnek az emberek pár ezer ftos büntetés miatt? Vagy csak benne akarnak lenni a TVben, hogy "Megbüntettek! "?

Figyelt kérdés

Látok riportokat amikben megbüntetnek valakit a jegy hiánya miatt, vagy nem fogadja el az ellenőr a bérletet, és pár ezer ftos büntetés miatt vergődnek benne.

Értem, ha ezt egy szegény ember mondja, mert neki lehet 1 heti élelme veszik el mert kikell fizetnie a büntetést.

De láttam 1 riportot 1 lányról. Olyan 20 év körüli volt, és megbntették mert evett a buszon.

5 ezer ftra!

De mikor mutatták Iphonenal telefonált, meg Macbookkal interntezett(kb 300 ezer ft) és 5 ezer ft miatt pattogott hogy Őt megbüntették!

Szerintem akinek 100-300 ezer ftos telefonja/laptopja van annak nincs joga 5 ezer ftos büntetésen pattogni!

Miért akarnak ilyen 5 ezer ftos bntetésből ügyet csinálni?

Jó, ha 30-50-100 ezer ftos büntetést kapott volna én is ki lennék akadva!

De 5 ezer ftért miért kell kihívni a Tvt és pattogni?

2014. júl. 8. 19:51
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
82%
9-es: én meg cukorbeteg vagyok, és ha enni kell, akkor enni kell. Most azért nem fogok elkésni bárhonnan, hogy otthon gubbaszak, amíg kijön a 3 óránkénti evés ;)
2014. júl. 8. 20:43
 12/31 anonim ***** válasza:

Mert sokszor irreálisan büntetnek. Mostanában hallottam pár ismerőstől, hogy megbüntettek úgy embereket, hogy minden hónapban megvették 10.000ért a bérletet, csak nem írta be a számot. Ezt én is túlzásnak tartom, más meg sose vesz jegyet vagy bérletet és még büszke is rá.

pl: http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__576..

2014. júl. 8. 20:53
 13/31 anonim ***** válasza:
55%

Jaj #11-es versenyző, szerinted én eszem ezt a butaságot? Ez kb ilyen buckalakó sírás szint, azok szoktak mikor megfogják őket ilyen butaságokkal indokolni azt mit miért tettek.

Azalatt a negyed óra alatt jön ki pont a 3 órás intervallum mikor utazol? Eszel elötte. Eszel utána. Bekapsz egy szölőcukrot. Leszállsz.

Hivatkozol egy dologra amit eddigi életed során a saját kényelmed érdekében eddig 10ezerszer szegtél meg, de persze ha más érdeke a szempont akkor kompromisszum 0, cukorbeteg vagyok! Na menj már..

2014. júl. 8. 20:55
 14/31 anonim ***** válasza:
41%

r3d4me, te bkv-s vagy? Stílusban passzolsz közéjük, az biztos! Tudod, ha majd a koszos büdös ingyen utazó, sőt, buszon hugyozo csövest leszallitjak, vagy amikor a draga ellenőr a 4-6-on a 8 tagú roma családhoz is odamegy, nem csak a diákját otthon felejtő 14 év körüli gyereket ranvigalja, na akkor majd beszélhetünk szabalykovetesrol!

És igen, én is tudom, hogy nem szabad enni. De azóta, hogy a 3 éves gyerekem sírva fakadt, hogy o éhes, es nezzem, szemben a néni is eszik, meg a 8 masik is, nagyon nagy ivben tojok én is rá, ha a gyerek éhes, eszik es kesz. Ha majd a nenik bacsik nem esznek pofátlanul a kicsi gyerek, es más esetleg éhes utasok szeme előtt, akkor talán be lehet tartani, tartatni ezt a szabályt is. De javaslom, ezentúl ha leülsz egy BKV járatok, arra gondolj, hogy ott előtted jo eséllyel vizelt mar cső és, hanyt, stb.

2014. júl. 8. 21:04
 15/31 anonim ***** válasza:
8%
Kedves utolsó, oké, akkor egyél a buszon, de ne háborogj, amikor megbüntetnek. Elég világosan le van írva az utazási feltételekben, hogy tilos, és úgy látom, te is tisztában vagy vele. Ha tudod, mi a szabály, és tudatosan megszeged, akkor kussban tessék befizetni a büntetést, ne a többi utassal foglalkozz. Ennyi.
2014. júl. 8. 21:23
 16/31 anonim ***** válasza:
41%

Most meg a gyerek az indok?

Ez a téma ott kezdödött hogy felnőtt ember miért hisztizik ha megbüntetik miután evett egy olyan helyen ahol nagy betükkel ki van irva hogy tilos.

Ehhez képest lett itt cukorbeteg, könnyes szemü kisgyerek és biztos lesz még további szélsőséges példa, minden van, csak felnőtt ember nincs aki vállalná hogyha egy ilyen helyen eszik akkor az pénzbe kerül.

És persze itt vagy te is, aki azzal indokolja hogy ehet mert mást láttál enni. Meg szerinted én azért ne szóljak rá a tajparasztra aki gyrost zabál mellettem mert az ülések úgyis hugyosak.

Hát apám, van itt baj a fejekben, továbbra is ezt kell mondjam.

2014. júl. 8. 21:27
 17/31 anonim ***** válasza:

13-as: butaság???

Nem fogok azért utazás előtt enni, mert valaki itt pattog, 3 óránként kell. Hogy ha utazás előtt 2 óra 45 perccel ettem, akkkor az utazás 15. percében enni fogok.

Kapjak be egy szőlőcukrot? Mivan? Az 2 gr szénhidrát, tudod mi az, SEMMI. Az alacsony vércukorra van, nem evés helyett. És igen megszegtem, de éljél te cukorbetegen aztán meglátod.

2014. júl. 8. 21:36
 18/31 anonim ***** válasza:
Gondolom te kettes típusú cukorbeteg vagy, ha ilyen könnyen veszed, inzulinnal már nem olyan egyszerű...
2014. júl. 8. 21:37
 19/31 anonim ***** válasza:
90%

Nem fizetnem be, sőt, igazolványt sem adnék a kezükbe :)

Egyenkent tenyleg nagyon elszemtelenedtek! A napokban a metrón a delinel buntettek meg mellettem egy nőt, mert nem volt beirva az igazolvány szama. Eddig ok, csak a hat a hölgy mutogatta, hogy most vette, Nála a blokk is, toll nincs, es nem is adnak a pénztárnál. Berletvasarlas szezon volt, ki tudja, hány szemet csalót kaptak igy el az igen korrekt bkv-sok....

2014. júl. 8. 21:44
 20/31 anonim ***** válasza:
S amit Kihagytam, hogy igen, a bejáratnál is ott állt vagy 3. Azok mért engedtek le a nőt azzal a bérlettel?! Vagy az csak a kocsiban sétálgató dolga, hogy ellenőrizze?! Akkor minek kell folyton elokapkodni minden bejáratnál?!
2014. júl. 8. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!