Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mik azok a dolgok amiket...

Mik azok a dolgok amiket kifejezetten szeretsz?

Figyelt kérdés
Én szeretem a lányokat pl. ^^
2014. júl. 6. 22:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Húúúú.

Élet. Család. Barátok. Kutyák. Mozgás. Könyvek. Filmek. Zene. Palacsinta. Nutella. Nutellás palacsinta. Fekete. Szőke. Őrület.:DD

2014. júl. 6. 23:56
 12/18 anonim ***** válasza:
Lányok, zene, alkohol, eufória, pénz, művészet.
2014. júl. 7. 05:12
 13/18 anonim ***** válasza:

Én nagyon sok dolgot :D

tenger, víz (mármint amiben úszni lehet víz), hangszerek, zene, körömlakk, ékszerek, csinos ruhák, CIPŐK, könyvek,kották, cicák, kiskutyák,édesség, finom ételek, fröccs, filmek, pörgés, barátok, légkondi, sétálás, erdő

Szerintem órákig sorolhatnám miket imádok az életemben :D

2014. júl. 7. 13:09
 14/18 anonim ***** válasza:
Szeretem a színeket, a lélekről szóló könyveket, a macskákat, a zenét, az eső illatát, a gyümölcsöket, a mély beszélgetéseket, az építészet, a frissen vágott fű illatát, az érdekes animációs filmeket, a hó roppanását a talpam alatt, a szarkákat, a szeleburdi rigókat, napozáskor a bőr illatát, a kék óra időszakát alkonyatkor, a képző- és iparművészetet, szeretek aludni, alkotni, nevetni valakivel, filozofálni, lebegni a víz tetején, nézegetni az állott teán a szivárványos foltokat, levelezni egy baráttal, álmodozni, gondolkodni…
2014. júl. 7. 13:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Lányok, autók, kutyák, zene, kerékpározni, ha valakivel összhangban tudok lenni; fürdeni; a szép női lábakat.
2014. júl. 7. 17:18
 16/18 anonim ***** válasza:

-családom

-állatok

-vásárlás

-alvás

-cigi

-alkohol

-barátokkal töltött idő

-sorozatok

-lasagne

-szénsavmentes ásványvíz

-zene

-tenger

2014. júl. 7. 20:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Macskák, cigi, sör, vodka, gyors kaják, barátaim, családom, jó zenék, kocsmák, koncertek, érdekes beszélgetések, alvás, kávé, energia ital, olvasás.
2014. júl. 9. 16:26
 18/18 anonim ***** válasza:

-a kiscicákat *____* <3

-a kakaót

-a kémiát :$

-a legjobb barátomat...bár én jobban örülnék, ha nem csak barátok lennénk...de mindegy

-a vicces embereket

-a rózsaszín minyont :o

és még nagyon sok mindent :)

16/L

2014. szept. 13. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!