Amikor egy előadót, együttest, stb hallgattok, felmerül néha bennetek az a gondolat, hogy az előadó kifejezetten rátok céloz, mintha rólatok szólna az a szám? Melyik az a szám, amit akárhányszor meghallgattok, nem tudtok megunni?
Kelly Clarkson-Because of you.
Mindent elmond.
Avril Lavigne-Rock N Roll,Wish you were here
Akárki mondhat bármit,ez a kettő:)
https://www.youtube.com/watch?v=KVDGd7Vz_EM
Fish! - Minden jó lesz
Fontos korszakot zárt le bennem ez a szám egy élő koncert keretében. Lemondtam a legjobbról, ráadásul ugrálva és hihetetlenül élveztem. :)) 20/f
Sosem gondolnám, hopgy rólam szól, hiszen nem is ismer az előadó.
Sok olyan szám van, amit nem tudok megunni, pl. Pink Floyd-Dogs, Tom Waits-God's away on Business, Elton John-Your Song, Motörhead-We are the Road Crew, Anastacia-In your eyes (így hasra ütésre).
Olyan szám van elég sok, amivel tökéletesen tudok azonosulni (vagy valamely életkori szakaszomban tudtam), de nyilván nem rám célzott az előadó. :)
Kedvenc zenéimet meg sorolhatnám de kisregény lenne ebből a válaszból, ez nem függ össze a zenék szövegével :)
köszönöm szépen:)
Ment a zöld kéz mindenkinek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!