Néhyán napja tettem fel egy kérdést, hogy melyik neveket válasszuk az ikreinknek. Négy lehetőség maradt akor, és köztük volt a Zsuzsanna is. Végül nem azt választottuk, sőt nem is abból a négyből amit kiírtam, de nekem kifejezetten tetszik. Sőt több válaszoló is írta, hogy a Zsuzsanna névre szavaz.
2013. aug. 2. 11:02
3/10 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik ez a nev (sokkal jobb,mint ugy, h Zsuzsa)- gyerekemnek nem adnam, mert mar van a csaladban.
Furcsamod, viszont, akiket Zsuzsannakat ismerek, mind utalja a nevet :) es kulonfele beceneveken hivatjak magukat.
Mondjuk ez az osszes Anna nevu ismerosomre is igaz.
2013. aug. 2. 12:15
4/10 anonim válasza:
Biztos van, de én nem vagyok köztük!:))
2013. aug. 2. 12:22
5/10 Zitu :) válasza:
Nekem nagyon tetszik, és ha majd lesz lányom, Zsuzsanna Leona lesz a neve. Anya is Zsuzsanna, innen jött az ötlet. Ők 4-en voltak lánytestvérek, és a Mama (Anna) így nevezte el őket: Veronika, Anna, Julianna, Zsuzsanna. :-)
2013. aug. 2. 13:11
6/10 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik és adnám is, de nem illik a családnévhez. Amúgy a Zsuzsa becézés nem tetszik, de a Zsuzsi, Zsuzska nagyon is!
2013. aug. 2. 14:18
7/10 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a Zsuzsanna név!
Fiatalabb koromban el is határoztam, hogy ezt a nevet fogom adni a lányomnak, ha lesz. Aztán lett ugyan kislányom, de másképp alakultak a dolgok. De még ma is ez az egyik kedvenc magyar keresztnevem az Anna mellett...
2013. aug. 3. 08:40
8/10 anonim válasza:
Szerintem szép elegáns név! Húgomat hívják így, bár igaz, hogy mindenki csak Zsuzsinak hívja, és ő harapni tud azért ha Zsuzsa néven szólítják, főleg, ha hivatalos helyeken is csak a Zsuzsa nevet írják ki.
Egyedüli baj vele a hossza szerintem.
2013. aug. 3. 18:47
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :))
2013. aug. 3. 19:41
10/10 anonim válasza:
Nekem tetszik! Igazából leginkább csak a Zsuzsi tetszik,de ha a gyerekemet akarnám így elnevezni,biztos nem így anyakönyveztetném (azt hiszem,lehet),hanem hogy Zsuzsanna,mert az mégiscsak "rendes név",nem becenév :-) Nekem az tetszik benne,hogy olyan hagyományos és egyszerű,nincs benne semmi fellengzősség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!