Mi a véleményetek a Zsuzsanna névről? Nekem nagyon tetszik!
Persze hogy adhatod! Amiben már most biztos lehetsz, hogy 20 év múlva neki lesz különleges neve!
Nekem is Zsuzsanna a második nevem, de sosem használtam, anyukám után kaptam. Nekem annyira nem tetszik, de ha nektek tetszik nyugodtan adjátok! Nincs ebbe a névbe semmi olyan, amibe bele lehetne kötni!
Bármilyen nevet adhatsz a gyerekednek, ebbe senki, pláne egy ismeretlen nem szólhat bele.
Nekem is nagyon tetszik, de nálunk nem jöhet szóba, mert ss-re végződik apuka vezetékneve. Szerintem gyönyörű a hangzása, és nem egy divatnév - ez sem elvetendő szempont!
Nekem sem a kedvencem, a Zsuzsa alakja szebb. De semmi kivetni való nincs benne, ez ízlés kérdése.
Nekem ami nagyon tetszik, az a Johanna, Eleonóra, Hanna. Én valószínűleg valahogy így fogom hívni, ha eljutok odáig. :D
Nagyon jó név, régi, de nem "öreges", rengeteg becézési lehetőséggel, minden Zsuzsanna talál olyat, amire szívesen hallgat :)
Gratulálok a választáshoz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!