Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak itt olyanok, akik...

Vannak itt olyanok, akik antiszociálisak?

Figyelt kérdés
Nincsen barátnőjük és soha nem is volt még,ezért rossz szemmel nézik azokat,akiknek van. Irigykednek,másokat oltanak le akár itt,akár élőben. Lepontozzák egyből azokat,akik normális választ írnak,stb.

2014. jún. 27. 20:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Lesz.rom,hogy antiszociális vagy aszociális. Ha okoskodni akarsz,akkor nyiss külön okoskodó kategóriát plíz.
2014. jún. 27. 21:12
 12/13 anonim válasza:
Nem volt barátnőm, és nem is volt soha, de nem nézem rossz szemmel azokat akiknek van. Pici irigység talán van a normálisok felé, de szerintem normális mértékben és módon. Kb ahogy egy normális, kiegyensúlyozott szegény irigy lehet egy gazdagra. Nem nagyon szoktam lepontozni, csak azokat akik bunkók, akik normálisan írnak azokat nem.
2014. jún. 27. 23:08
 13/13 anonim ***** válasza:
66%

Te okoskodsz, olyan szót használsz, amit nem ismersz.

Antiszociális az agresszív, kötekedő, erőszakos, aszociális pedig zárkózott, magának való.

Nekem nem volt még pasim, és nem irigykedek senkire. (Rossz szemmel nézzem, hogy valaki tőlem eltérően merészeli élni az életét?) Leoltani azt szoktam, aki buta, ok nélkül nem bántok senkit.

2014. jún. 28. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!