Mi a véleményetek azokról az emberekről, akik egy menhelyen önkénteskednek?
Vagy megöltek valakit és így akarják jóvá tenni a dolgot,vagy túl nagy az empátiájuk az állatok iránt,vagy csak szimplán jó emberek :)
Én személy szerint örülök ha egy ilyen emberrel van dolgom!
# 2/4 Időpont ma 11:19
Miért kerülsz velük vitába?Nem lehet hogy inkább veled van a baj? Tudod általában ingyen csak az segít aki önzetlen,szóval rossz emberek nem lehetnek,menőzésből pedig ki az aki keneleket járna pucolni ?
Én mennék önkénteskedni,csak a legközelebbi kutyamenhely kint van a pusztában,busz se jár arra csak autóval lehet megközelíteni.Jogsim,autóm nincs,hogy eljussak oda.
Pestre meg nagyon drága lenne a bejárás :/
Én tisztelem őket,mert önzetlenül segítenek.
Saját költségükön is akár.
Amíg nem erről tépik mindig, mindenhol a szájukat, addig nincs vele baj. Mindenképp becsülendő és szép dolog, de ha állandóan ezzel jönnek, az marha idegesítő. :D
Egyébként irigylésre méltóan erősek lehetnek (mármint mentálisan), én akármennyire szeretem az állatokat, idegileg nem bírnám a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!