Nektek mi a véleményetek azokról az emberekről akik harci kutyát tartanak pl staffi, pit, roti de csak azért, hogy nagyzoljanak, menők legyenek?
Szánalmasak.
Egyébként se a roti, se a staff nem harcikutya. A roti soha nem is volt, a staff pedig csak annyiban, hogy a pitbullból lett kitenyésztve.
Először is kezdjük ott, hogy olyan, hogy "harci kutya" nem létezik. Pláne nem a rotti...
Sajnos pont azért terjedt el ez a baromság, mert olyan gyökerek tartják őket, akikről beszélünk...
szánalmas!
de csak nevetek rajtuk,főleg,hogy látszik a kutyákon,hogy amstaff és vmi keverék kutya,némelyik tényleg tud hasonlítani,de az sem tiszta :D a kutyákat meg sajnálom :(
Van itt a környéken egy csávó aki nagy menőnek hiszi magát és van egy amstaff-ja, szép kutya, de hogy nem fajtatiszta az is biztos!
fb-on teszi fel a képeket szöges nyakörv ,lánc póráz a kutyán ,pózol vele,hogy nagy legénynek tűnjön,de a bökkenő csak most jön a való életbe a kutya végig ráncigálja a gyereket a városon,egyszer beszóltam neki,mivan nem tudod megnevelni?-erre de de csak éppen edzek vele és futok meg ilyenek, jót nevettem :D :D
amúgy egy nagyon barátságos kutya semmi agresszió pedig nevelve nem nagyon van,szóval azért is gondolom,hogy abba a kutyába vmi más is van és a jelleme az,mert azért egy neveletlen amstaff támadni szokott legalábbis a környéken erre is van példa..
összeségében engem ami zavar,hogy divat kutyák lettek ezek a fajták ,bár a roti nem hiszem..
és nevelni nem tudják őket és elég veszélyesek emberre és más kutyára egyaránt,ha nem részesülnek normális szocializációban és nevelésben!
és gondolom,hatalmas tapasztalatod van ,elbírálni másokat, főként a közösségi oldalakon való szereplésük miatt???
és természetesen ellenőrzöd is az állításodat??
valamint ,képzett kutyakiképzőként ,képes vagy eldönteni egy mások által sétáltatott kutyáról,hogy mennyire " sík hülye "??
mert érdekes módon nekem ez a véleményem a kistestű kutyákat tartók 80 % -ról !!!
akik " többnyire fiatalok , de idősebb korosztályoknál is előfordul "
akinek nagyobb a kutyája ,sok esetben pont a kutya mérete miatt rákényszerül a magasabb nevelési szintre.
sokkal több jól nevelt,nagyobb testű kutyát ismerek,mint kistestűt, viszont érdekes módon talán sokkal több kistestű kutya él a környezetemben ,mint nagyobb testű !
abban viszont igazad van,hogy sok izomagy , olyan típusú kutyát tart aminek félelmetes a külleme pl: staffi,bull terrier, roti,stb.de érteni nem értenek a pincsikhez sem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!