Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak itt olyan budapesti/pes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan budapesti/pest megyei lányok, akik antiszociálisak/visszahúzódóak/különcök/nem járnak szórakozni?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért? És szórakozás/bulizás/társaság helyett milyen érdeklődési körötök van?

Írhattok várost is.

2013. márc. 2. 07:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Én nem tudom melyik vagyok leginkább, de nem szeretek nagyon bulizni, emberek között lenni. Szívesen festek, fallabdázok, olvasok, tanulok, kreatívkodok buli helyett. Szeretem a filmeket is. Budapesti vagyok. :)
2013. márc. 2. 07:22
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a legtöbb nem ír,mert annyira visszahúzódó...

Szerintem azt nem tudják miért,de nem is érdekli őket.

De általában valami lelki sérelem miatt alakul ki,és soknak nagyon sokáig fennmarad.JA,és ez nem függ az emberke nemétől,nem csak lányokat kell kérdezni...

2013. márc. 2. 08:00
 3/10 A kérdező kommentje:

És miért nem jársz ilyen helyekre, miért nem szereted, miért ne szeretsz emberek közt lenni?

Semmilyen közösségi életet nem élsz? Vannak olyan helyek, ahol megfordulsz és van esélye másoknak megismerni téged? Mennyire vagy nyitott másokra, hogy megismerjenek?

2013. márc. 2. 08:02
 4/10 A kérdező kommentje:

"JA,és ez nem függ az emberke nemétől,nem csak lányokat kell kérdezni..."

Fiúk közt elég sok ilyennel találkoztam, lányok közt már kevésbé. De lehet, hogy csak tényleg azért, mert félősebbek és nem is mernek írni.

2013. márc. 2. 08:04
 5/10 anonim ***** válasza:

Én sok embert ismerek valamennyire...

Sok ilyen csaj van.Nem szeretnek emberek közt lenni,se haverkodni.

2013. márc. 2. 08:23
 6/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Sok ember felszínes vagy buta, az a bajom, hogy nagyon általánosítok. Vannak rendes, normális emberek, de eddig nem nagyon találkoztam ilyennel. Azért nem járok emberek közé, mert jobban szeretem a saját társaságom. :D

Iskolába járok még, edzésre, néha elmegyek vásárolni, de ezen kívül nem nagyon mozdulok ki.

Elég nyitott ember vagyok, senkit nem utasítok el élből, de nem szeretem, ha feleslegesen rabolják az időm. Mondjuk ki szereti? :D

2013. márc. 2. 08:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Pest megyei lány vagyok, van egy baráti köröm, nagyon megválogatom őket, nehezen bízok meg másokban. A társasági életemet a velük eltöltött idő teszi ki, nem szoktam éjszakai szórakozóhelyekre járni, általában a vonatra fogom, mert egy bizonyos időpontnál később nem jár, de őszintén szólva ha nagyon kedvem lenne az egészhez, akkor meg tudnám oldani, de nincs,ezenkívül szerintem veszélyes is tud lenni a dolog. Az olyan részegre leiszom magam, hogy nem tudom, hogy melyik nemhez tartozom állapot sem a legvonzóbb számomra. Jobb szeretem tiszta fejjel átgondolni a dolgaimat, bár még így is csinálok néha hülyeségeket, de szerintem mindenki így van ezzel. Általában úszni,korizni, filmezni, barátokkal mozizni, sétálni, beszélgetni szoktam, de most az időm nagy részében tanulok. A bizalmatlanságot a családi helyzetemre vezetem vissza, nem kellemes, ha az ember nem bízhat meg a saját anyjában. Ezen kívül az is benne van a pakliban, hogy az egyik családi barátunk kisebb koromban molesztált.
2013. márc. 2. 11:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem csak csajokba vannak ilyenek.

Én is ilyen vagyok.

22F

2013. márc. 2. 17:47
 9/10 A kérdező kommentje:

"Nem csak csajokba vannak ilyenek.

Én is ilyen vagyok.

22F"

Sőt, főképp fikúkból van ilyen. Melyik városban laksz?

2013. márc. 3. 10:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Vas megyében. Szombathely mellett.

Ha nem gond konkrét településnevet nem írok.

2013. márc. 3. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!