Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan antiszociálisak a Rammstein fan csajok?
Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 23:12
2/21 anonim válasza:
Miért, olyan antiszociálisak a Rammstein fan csajok?
3/21 anonim válasza:
szép ez a magyar nyelv :) egy vesszőt iktatunk a mondatba és egész más értelmet nyer
7/21 anonim válasza:
Egy nagyon fulos zenekar!
És aki ugy véli, hogy a rockerek olyanok vagy bármiben is hasonlitanak ahoz amit csefyke kiirt, az nem találkozott még eggyel se! :S
8/21 anonim válasza:
9.
átvitt értelemben írtam, ha nem esett volna le
9/21 anonim válasza:
Szerintem a rocker világ is tele van normális csajokkal,ismerek sokat.Most fel is sorolhatnám őket,de keine lust.
10/21 anonim válasza:
Dehogy antiszocik, közük nincs azoknak ehhez a tulajdonsághoz. Azok a lányok max lázadók, lázadnak a faszomse tudja mi ellen, a lényeg hogy nagyon lázadjanak. Ennyiről szól az életük még pár évig.
Rammstein amugy jóféle , és én is birom.
Antiszociság az főleg a zárkózottságban nyilvánul meg, meg a rossz kapcsolatteremtési készségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!